Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Handbok för superhjältar (del 6)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2021-01-29
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Neumann, Rebecka (form)
Illustratör/Fotograf
Agnes Våhlund
Dimensioner
220 x 155 x 12 mm
Vikt
303 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129723687
Vanliga sökord
handbok för superhjältar 6

Handbok för superhjältar 6 - Utan hopp

(62 röster)  |   Läs 7 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-01-29
169
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Rädda människor kan bli farligare än det de är rädda för"

Rosenhill är i chock. Sju barn är försvunna och det finns inga spår efter dem. Alla är rädda, och folk blir mer och mer arga på både polisen och Röda masken. Varför gör de inget? Och vad är det för superhjälte som inte kan hitta barnen?

Samtidigt kämpar Lisa med att träna Nick, Robert och Max. Sedan hon visade Handboken för sina vänner har Robert och Max lärt sig jättemycket, men det blir hela tiden fel för Nick. Vad händer om han ger upp? Och vad händer med Lisa om hon varken hittar de försvunna barnen eller lyckas hålla ihop sitt superhjältegäng?

Första delen av Handbok för superhjältar kom 2017 och sedan dess har serien tagit Sverige med storm. Äventyren om Lisa skildrar en liten tjej som tar saken i egna händer. Handbok för superhjältar är fartfyllda, spännande och färgstarka äventyr som man slukar, med en hjältinna som man bara måste älska!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Handbok för superhjältar 6 - Utan hopp
 2. +
 3. Handbok för superhjältar 7 - Tillbaka

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok för superhjältar 7 - Tillbaka av Elias Våhlund, Agnes Våhlund (inbunden).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Handbok för superhjältar 6 - Utan hopp. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande, fartfylld och tankeväckande!

  Tänk om man kunde ha en superkraft. Då skulle jag vilja kunna¿ Usch, jag kan inte bestämma mig. Vad skulle du vilja ha för superkraft?

  Detta är den sjätte delen om Lisa (Röda Masken) och hennes vänner. I förra boken försvann sju barn spårlöst och nu har det försvunnit ytterligare sju barn. Invånarna i Rosenhill börjar tappa förtroendet för polisen och Röda Masken och pratar om att ta saken i egna händer.

  Handbok för Superhjältar är en bra och spännande bok med ett bra budska... Läs hela recensionen

 2. Spännande fortsättning
  sandra, 21 april 2021

  Barnen älskar dessa böcker och även vi föräldrar. Vi har svårt att slita oss när vi väl börjat läsa. Nu ser vi fram emot den spännande fortsättningen...

 3. Åter en bok med wow känsla!
  Gullis lästips (Rönninge), 8 april 2021

  Äntligen är den sjätte och efterlängtade serien Handbok för superhjältar - Utan hopp" här och tar vid där boken "Försvunna" slutade.

  Bokserien "Handbok för superhjältar" första fyra delar handlar om mobbning, och nu kommer de andra fyra delarna med start med boken "Handbok för superhjältar - Försvunna" handla mer om utanförskap och om rädsla och där nu den andra boken heter "Handbok för superhjältar-Utan hopp".

  Det här är en fartfylld berättelse om en tjej som tar saker i e... Läs hela recensionen

 4. Barnen älskar dem!
  Anna, 17 mars 2021

  Boken är lika spännande som de föregående och barnen 7 och 9 år läste ut den direkt. De är lättlästa och spännande med bilder på varje sida.

 5. Spännande!!!
  Agnes, 9 år, 5 mars 2021

  Lika spännande som de andra böckerna, fast mer spännande eftersom det handlade om barn och det fanns först ingen som kunde hjälpa dem.

 6. Sträckläsning
  - (Hovås), 15 februari 2021

  Barnbarnet 9 år älskar hela serien och sträckläser när ny bok kommer och han blev överlycklig när Bokus levererade så snabbt.

 7. Spännande och bra bok

  Philip 8 år:
  Nu har jag läst ut boken och jag vill läsa nästa bok. Det slutade så spännande.
  Om ni inte läst serien tycker jag att ni ska göra det. Även om man inte läst alla böcker kan man läsa boken men jag tycker ni ska läsa från början.

  Det är fina bilder och berättelsen är spännande. Barnen tänker som jag. Detta är bästa bokserien som finns.

  AC (mamma):
  Handbok för superhjältar är en fin serie som tar upp känsliga och viktiga ämnen på ett bra sätt. Exempel ... Läs hela recensionen

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av författarna