Astrid & Amir (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (108.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Astrid (del 2)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Vanna Rosenberg
Utgivningsdatum
2021-01-15
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Maria Nilsson Thore
ISBN
9789129725360

Astrid & Amir Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-01-15

Styckköp

89
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Astrid ska börja trean och ser fram emot att träffa bästisen Maryam igen, de har inte setts på hela sommaren. Men Maryam är olik sig. Hon har jättemycket smink och säger knappt ett ord på vägen till skolan. Väl där överger hon Astrid för att vara med Elly istället.

Höstterminen blir inte som Astrid trott. Platsen bredvid hennes står tom. Tills det en dag börjar en ny kille i klassen. Han heter Amir och är vid första anblicken rätt påträngande. Men det visar sig snart att han också har spännande sidor. När han erbjuder Astrid att bli hans kompanjon i en nystartad spionverksamhet är det omöjligt att tacka nej. Nu gäller det bara att hitta det perfekta spionobjektet.

Astrid och Amir är den andra boken i Charlotta Lannebos serie om den nu nioåriga Astrids påhitt och vardag. Texten kompletteras av fina och roliga helsidesillustrationer av Maria Nilsson Thore.

"Kapitlen är korta och språket rakt och rappt, passande för högläsning. De svartvita illustrationerna är helt i samklang med innehållet med träffsäkert uttryck i mimik och kroppsspråk. Astrid, alltid Astrid bjuder på tankar, känslor, livsglädje och humor i skön förening! Helhetsbetyg: 5." BTJ om Astrid, alltid Astrid
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Charlotta Lannebo