Sov gott! : sömnsagor och tips för en god natt (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (57.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sömnsagor
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2020-09-18
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Laura Di Francesco
ISBN
9789129726343
Sov gott! : sömnsagor och tips för en god natt (e-bok)

Sov gott! : sömnsagor och tips för en god natt E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-09-18

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Här kommer äntligen en ny bok av författaren bakom succén Sömnsagor med fem helt nyskrivna sömnsagor och de allra bästa tipsen för en lugn och skön nattning. Helt enkelt den perfekta boken att ta till när barnet inte kan somna på kvällen!

Precis som i förra boken har sömnsagorna utvecklats med inspiration från bland annat KBT och mindfulness och utformats för att barnet ska gå ner i varv, släppa jobbiga tankar och somna lugnt. I den här boken får du dessutom fördjupad kunskap om ditt barns sömn och ännu fler konkreta tips och råd att ta till när sömnen strular.

Psykologen och sömnexperten Helena Kubicek Boye har under många år hjälpt både vuxna och barn att skapa goda sömnrutiner och komma tillrätta med sömnproblem. Här svarar hon på vanliga frågor som: Vad är normal sömn? Hur hjälper man barnet med mörkerrädsla och mardrömmar? Vad gör man som förälder när tålamodet tryter under evighetslånga läggningar? Du får dessutom de bästa tipsen kring nedvarvning och avslappning, och mycket mer.

Bokens vackra och stämningsfulla illustrationer av Laura Di Francesco tar läsaren med in i drömmens värld och hjälper både stora och små att komma till ro.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Helena Kubicek Boye