Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2021-05-21
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Neumann, Rebecka (form)
Illustratör/Fotograf
Louise Winblad
Dimensioner
217 x 217 x 9 mm
Vikt
265 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129729863

Nödig

(6 röster)  |   Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-05-21
121
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Nödig! Bråttom, springa toaletten. Bort byxa, kissa, bajsa, sitta länge. Hälla toaletten, spola bort. Inte glömma tvätta händerna, mycket skum. Klappa magen, inte nödig. Nu leka!

En rolig och peppande bok om att gå på pottan med text av tidigare läsambassadören Anne-Marie Körling och illustrationer av omåttligt populära Louise Winblad alias hejhejvardag!

Att sluta med blöja och börja gå på pottan är ett viktigt steg i alla små barns liv. Men det är inte alltid så lätt, och problem kring toabesöket är enormt vanligt bland svenska barn, ibland långt upp i skolåldern. Den här boken är tänkt som ett sätt att förbereda barnet inför att sluta med blöja, avdramatisera kiss och bajs för både barn och förälder och uppmuntra till att låta barnet pröva på egen hand.

Anne-Marie Körling är lärare, tidigare läsambassadör och flitigt anlitad föreläsare landet runt, med ett särskilt fokus på barns rätt till medbestämmande. Illustratören Louise Winblad är mest känd under sitt alias hejhejvardag. Hon driver en av Sveriges mest lästa föräldrabloggar och har blivit känd och älskad för sina humoristiska illustrationer om föräldraskapets alla olika sidor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Nödig
 2. +
 3. Eine slutar med blöja : en barnbok som stöd i er potträning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Eine slutar med blöja : en barnbok som stöd i e... av Linnéa Almgren, Charlotta Bergenstjerna (inbunden).

Köp båda 2 för 268 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Nödig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kul och pedagogisk
  Susanne B, MD. , 23 januari 2024

  Kul bok med fina bilder och lättförståelig text. Bra tecknat med gulligt barn som funkar både som pojke eller flicka. Genialiskt.

 2. Pedagogisk och trevlig läsning
  Emma, 15 augusti 2023

  Pedagogisk bok med fina bilder och lite humor också! Har läst den när vi pottränat vår 18 månaders. Ett plus är att huvudpersonen inte tydligt är en han eller hon, man kan välja att läsa hur man vill så att barnet relaterar. Rekommenderas.

 3. Bästa potträningssagan!
  Boklusen, 12 juli 2021

  Den finaste potträningsbok jag har sett! Fantastisk bok som min 2åring älskade direkt! Enkel, tydlig, fint illustrerad. Har med alla moment för hur ett toabesök kan gå till. Plus något litet bus. Rolig och fin!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna