Spindelbenen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Intresseklubben (del 6)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
36
Utgivningsdatum
2022-01-03
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Neumann, Rebecka (form)
Illustratör/Fotograf
Maria Andersson Keusseyan
Dimensioner
216 x 150 x 8 mm
Vikt
193 g
SAB
uUgjcc
ISBN
9789129736304
Spindelbenen (inbunden)

Spindelbenen

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2022-01-03
85
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
- Var träffar spindlar nya vänner?
- På nätet!


Visste du att spindlar inte har några öron? Eller att vissa spindlar har åtta ögon medan en del inte har några? Och - att det finns över 42 000 olika arter av spindlar i världen? Det och en massa andra klibbiga fakta kan du läsa mer om här i sjätte delen av Intresseklubben. Allt serverat med en stor portion humor och garanterad rysfaktor ...

Boken har kort, lättläst text och pratbubblor skrivna med versaler. Många roliga och kluriga bilder av Maria Andersson Keusseyan.

Anna Hansson är i grunden lärare. Hon har stor erfarenhet av att jobba med barn med lässvårigheter, både på grundskolan och gymnasiet. Maria Andersson Keusseyan är tecknare och illustrerar många barnböcker, gärna med en eller annan katt i.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Spindelbenen
 2. +
 3. Känsloboken : för dig som går på lågstadiet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Känsloboken : för dig som går på lågstadiet av Reyhaneh Ahangaran (inbunden).

Köp båda 2 för 244 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Spindelbenen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Rolig och lättläst faktabok

  Philip:
  Boken är rolig och lättläst. Det finns många fina bilder och det är mycket färg i boken. Man får lära sig fakta om spindlar.

  AC:
  Spindelbenen är en trevlig faktabok med mycket humor och färgglada bilder. Det finns både pratbubblor med större text och sidor med lite mindre och större text.

  Vi får lära oss att det finns nästan 750 arter av spindlar i Sverige, att de ibland äter upp sin partner, att de får många barn och att spindlar ofta använder spindeltråden... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Hansson