Flora Wolf och Stjärntjuven (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (10.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Flora Wolf (del 2)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2022-06-29
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Rebecka Helmersson
ISBN
9789129736588

Flora Wolf och Stjärntjuven E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-06-29

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ligg lågt och håll dig borta från trubbel. Det var det sista min storasyster Nike sa till mig innan hon reste i väg. En sak var säker. Jag hade inte gjort som Nike sa. Men från och med nu skulle jag ta det lugnt och sluta med allt vad smyga omkring på nätterna och gömma mig för kungens vakter hette. Det var i alla fall vad jag trodde ...

Föräldralösa Flora Wolf bor tillsammans med sin lillebror Flipper i en gammal tågvagn. Deras äldre syster har rest iväg för att arbeta på kungens luftskepp Polaris. Men det verkar som om det har hänt något på vägen, något som kungen gör allt för att hålla hemligt.

Tillsammans med kungens yngsta dotter, Alexa, försöker Flora ta reda på vad som hänt med Polaris. Nike måste ju komma hem igen! Samtidigt vill det hemliga sällskapet Järnklockorna att Flora ännu en gång utför ett farligt uppdrag åt dem. Ett uppdrag som strider mot allt som Flora tror på och som tar henne rakt in i farans mitt. Allt hon kan göra nu är att lita på sina vänner. Och sin egen förmåga att dyrka upp lås.

Efter populära steampunk-serien Ester Tagg är nu Linn Åslund och Rebecka Helmersson tillbaka med en ny hisnande äventyrsserie för lågstadieläsarna. Flora Wolf och Stjärntjuven är den andra delen i trilogin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linn Åslund