Vera Svansons dagbok för hjärtekrossade och bästistjuvar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Vera Svansons dagbok (del 3)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2022-06-03
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Annika Bäckström
ISBN
9789129736939

Vera Svansons dagbok för hjärtekrossade och bästistjuvar E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-06-03

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vera Linnea Svanson är nu inne på sin tredje dagbok och den går under namnet Skoskav. I dagboken berättar Vera om allt som händer, från mammas plötsliga besatthet av att vara romantisk till storebror Svantes dröm om att slå igenom på youtube. Men allra mest skriver hon om Hugo.

Hugo bor i huset intill, går i sexan och är enligt Vera världens gulligaste kille. Han råkar också vara hennes pojkvän, och Vera är superkär. Men nu har Hugos kusin Otis börjat dyka upp i tid och otid. Mest i otid, tycker Vera, för Otis är en ovanligt irriterande kusin. Och han verkar ha något emot just Vera?!

Vera Svansons dagbok för hjärtekrossade och bästistjuvar är den tredje, fristående delen om Vera och hennes helknasiga familj. Vi återser moster Bibban som gärna startar egna brottsutredningar, lillasyster Olivia som är jobbigast i världen och grannen Jennifer Tror Hon Är Coolsson som alltid dyker upp när det passar som sämst. Tempot är högt och vändningarna många. Med Vera är det humor från första till sista sidan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vera Svansons dagbok för hjärtekrossade och bästistjuvar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok!
    LärkanWasHere, 4 juli 2022

    Jag hade läst del 1 och 2 redan, och såg fram emot del 3! Den var jättebra! Jag rekom nerarbeta den till alla! P.S Den är väldigt rolig!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Moa De Bruin