Flora Wolf och Midnattspalatset (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Flora Wolf (del 3)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
110
Utgivningsdatum
2023-06-16
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Lindén, Jonas (form)
Illustratör/Fotograf
Rebecka Helmersson
SAB
Hcf
ISBN
9789129740967
Flora Wolf och Midnattspalatset (inbunden)

Flora Wolf och Midnattspalatset

Inbunden Svenska, 2023-06-16
147
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Det var som om världen omkring mig hade stannat. Jag stod i Hermes verkstad med glassplitter, lås och nycklar utspridda på golvet och höll hårt i lappen från Råttbaronen.

"Ge mig Stjärntjuven så får ni tillbaka Hermes. Vi möts i Midnattspalatset."

Föräldralösa Flora Wolf bor tillsammans med sin lillebror Flipper i en gammal tågvagn. Om livet förut var tufft är det inget mot vad det är nu. Deras storasyster Nike är ombord på kungens försvunna luftskepp Polaris, fäktmästare Vrede är efterlyst och har tvingats gå under jorden, och nu har den lömska Råttbaronen kidnappat låssmeden Hermes - Floras vän och den enda vuxna hon har att förlita sig på. Nu är det upp till Flora att rädda honom!

Tillsammans med prinsessan Alexa beger hon sig till det mytomspunna Midnattspalatset. Vägen dit är kantad av faror och Floras förmåga att dyrka upp lås kommer minst sagt att sättas på prov ...

Efter den populära steampunk-serien om Ester Tagg är Linn Åslund och Rebecka Helmersson tillbaka med en ny hisnande äventyrsserie för lågstadieläsarna. Flora Wolf och Midnattspalatset är den tredje och avslutande delen i trilogin.
Visa hela texten

Fler böcker av Linn Åslund