Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Halvan
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2023-02-02
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Neumann, Rebecka (form)
Illustratör/Fotograf
Jonas Burman
Dimensioner
255 x 210 x 17 mm
Vikt
617 g
SAB
Hcf(s),Hcf(yb)
ISBN
9789129742060

Stora boken om Halvan

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-02-02
229
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Tre spännande och faktafyllda berättelser med omåttligt populära fordonsfantasten Halvan samlas i en stor samlingsutgåva. Dessutom ingår ett helt nyskrivet och nytecknat kapitel om hur en Halvan-bok blir till.

Om Här kommer nya polisbilen:

Vi får följa Halvan och hans kollega Dajana under ett skift. Den här dagen griper de en inbrottstjuv efter en hetsig jakt i ett villaområde. Sen hjälper de till vid en trafikolycka, och på kvällen tar de hand om en liten kille som tappat bort sin pappa under en fotbollsmatch. Ingen dag liknar den andra för en polis!

Om här kommer grävskopan:

Halvan är en kille med stor fantasi. Från leksaksbilarna på golvet i hans rum flyttas vi ut i den riktiga världen. Där är Halvan mästare på att gräva! Hans grävmaskin (som det faktiskt heter) väger lika mycket som tio bilar! Nu gräver Halvan upp marken där ett nytt dagis ska byggas. Han är så skicklig att han kan stänga en tändsticksask med skopan på sin grävmaskin. Barnen på den gamla förskolan brukar kolla när han jobbar. En dag behöver en liten flicka hjälp - hennes boll har fastnat uppe i ett träd!

Om Här kommer tåget:

Så här går det när Halvan kör X2000. Halvan kör tåget till Göteborg i 200 kilometer i timmen. Varje gång han möter ett tåg blinkar han med framljuset. Och med tutan skrämmer han bort några älgar intill spåret. Förutom passagerarna finns tågmästaren Julia, Phong som jobbar i bistron och Alice i förstaklassvagnen ombord på tåget för att hjälpa Halvan under resan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stora boken om Halvan
  2. +
  3. Godnattsagan eller sagan om Rebecka och mormor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Godnattsagan eller sagan om Rebecka och mormor av Marie-Louise Ekman (inbunden).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stora boken om Halvan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Går alltid hem
    Muffla, 22 november 2023

    Halvan går alltid hem här. Superbra med en bok med många sagor i en. Vi gillar halvan, väldigt informativ även för mig som läsare. Sonen 5,5 år gillar alla Halvanböckerna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Arne Norlin