Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
94
Utgivningsdatum
2024-05-24
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Qvist, Pernilla (form)
Illustratör/Fotograf
Louise Winblad
Dimensioner
205 x 155 x 10 mm
Vikt
235 g
SAB
Vgaa,u
ISBN
9789129743623

Mens : allt du vill veta (och ännu mer)

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2024-05-24
189
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
"En riktig pärla. Boken kan läsas av alla oavsett kön eller ålder."

Jack Lukkerz, BTJ

MENS - allt du vill veta är för dig som snart ska få mens, som nyss fått mens eller som kanske haft mens ett tag. Eller för dig som helt enkelt bara vill lära dig mer om mens.

Hälften av alla människor på jorden har, kommer att få eller har haft mens. 800 miljoner har mens just idag. Med tanke på det är det egentligen märkligt att så få pratar om det. I den här boken får du lära dig allt du behöver veta om mens: vad som händer i kroppen när du får mens, vad det finns för olika mensskydd och hur du kan ta hand om dig själv på ett så bra sätt som möjligt under mensen. Vad ska du äta när du har mens? Hur var det att ha mens förr i tiden och hur kan det vara på olika platser i världen? Hur ser det egentligen ut med de mens-kliga rättigheterna i världen och vilka är menshjältarna?

MENS - allt du vill veta ger dig kunskap, trygghet, kraft och självkänsla så att du är rustad för livet med mens. En bok full av viktiga fakta och peppande mens-tips, roligt och klurigt illustrerat av Louise Winblad, alias hejhejvardag!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mens : allt du vill veta (och ännu mer). Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jag har köpt 3!
  Anna Jansson, 8 juni 2024

  En sådan viktig bok som jag ger som present, läser med mina söner och använder på jobbet (socionom). Den är helt fantastisk och jag rekommenderar till ALLA!!

 2. Bok som passar alla oavsett ålder och kön

  AC (mamma);
  Detta är en faktabok som passar alla oavsett ålder och kön.

  Boken är lättläst, faktarik och är full av fina och lättförstådda illustrationer. Här får både tjejer och killar en möjlighet att förstå vad mens är, vad skydd är och hur de fungerar, hur det ser ut i världen, hur en snippa ser ut, hur kroppen och humöret kan påverkas av mens osv.

  Boken kryddas också med lite förslag på "men"skliga rättigheter, mensparty och recept på tre goda röda drycker.
  Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner