Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hjälparbyrån (del 1)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2015-05-21
Förlag
B Wahlströms
Illustratör/Fotograf
Mats Minnhagen
ISBN
9789132163784
Hjälparbyrån. Fallet med den försvunna enhörningen (e-bok)

Hjälparbyrån. Fallet med den försvunna enhörningen E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-05-21

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Nova stod tyst en stund och tänkte efter. En hjälparbyrå? Det lät inte alls lika tufft som en detektivbyrå. Inte ens i närheten. Men det var ändå bättre än ingenting alls. Och helt klart roligare än att sitta under ett träd tills det började växa mossa ur öronen.

Tvillingarna Nova och Simon har haft ett högst ordinärt sommarlov hittills, men från och med dagen de startar sin halvhemliga hjälparbyrå kommer ingenting någonsin vara alldagligt längre. "Vi löser alla typer av problem" lyder byråns paroll, och så blir det också. Fast ingen av dem hade förstås kunnat förvänta sig att en liten, olycklig skogstomte skulle knacka på och be om deras hjälp med att finna ett försvunnet, magiskt enhörningsföl! Första delen av nya lättlästa serien Hjälparbyrån är en hisnande resa in i det okända - där långt ifrån allt är ofarligt och mysigt.

(Lite magi-kuriosa: Visste du att i motsats till tomtar som oftast bor i skogen, så huserar spöken, feer och häxor i städerna? Och att just häxor roar sig med att kasta glömma-bort-förtrollningar på barn, så att de glömmer göra sin matteläxa eller borsta sina tänder? Men det finns varelser som är ännu värre, som mest är uppe om nätterna när människorna sover ...)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Daniel Edfeldt