Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Flisan (del 7)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
66
Utgivningsdatum
2016-03-23
Förlag
Storytel Publishing
Illustratör/Fotograf
Sylvia Brunke
ISBN
9789132169526

Flisan 7 - Sommardrömmar E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2016-03-23

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Första sommaren med Tarzan!

En hel lång sommar ligger framför oss. Siri och jag ser på varandra och ler. Bättre än så här kan livet inte vara. Vi går ner till hagen. Där betar Tarzan tillsammans med Göstas tre skrangliga travare.

- Vad fin han är, säger Siri och låter blicken vila på Tarzan.

Sedan några månader tillbaka har Flisans högsta dröm blivit sann hon har fått en alldeles egen häst! Men det är inte alls så lätt att vara hästägare som Flisan först trodde, särskilt till en envis ponny. Som tur är har hon fått hjälp av Sofie från ridskolan och även Kevin tuffa Kevin Olsson som rider fast hans kompisar inte vet om det.

Men snart inser Flisan att det inte är lätt att dela Tarzan med andra. Sofie och Kevin bestämmer hur Tarzan ska ridas och helt plötsligt känns det inte som Flisan är hans ägare längre! Samtidigt vet hon ju att Sofie och Kevin faktiskt har hjälpt henne, utan dem skulle hon aldrig ha kunnat börja rida Tarzan. Men Flisan känner sig ändå arg och ledsen. Drömmen om ett roligt sommarlov i stallet med Siri känns långt borta. Så en dag när Siri och Flisan kommer till stallet är Tarzan försvunnen!

Då förstår Flisan att hon måste göra något för att inte hela sommarlovet ska bli förstört. Och när hon får följa med stallägaren Gösta på en tur i vagn bakom en av hans travare, kommer hon på världens bästa idé, alldeles själv ... Nu gäller det bara att övertala Gösta!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pia Hagmar