Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (8.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
B Wahlströms moderna klassiker (del 2)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
203
Utgivningsdatum
2016-09-27
Förlag
Storytel Publishing
Översättare
Eva Imber Liljeberg
Illustratör/Fotograf
Tor Morisse
ISBN
9789132170270

Fröken Smith, den elakaste häxan i världen E-bok

E-bok,  Svenska, 2016-09-27

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I den fridfulla lilla staden Meadowstream dyker det plötsligt upp en främling. Hon ser ung och vacker ut, men är i själva verket en nästan fyra hundra år gammal häxa. Hennes favoritsysselsättning är att plåga både barn och djur på de mest fantasifulla sätt. Ponnyn Snowdrop lever i ständig skräck för häxan och hennes torpeder Satan och Belsebub. Flickan Judy och hennes mormor börjar ana oråd. De står inför en både farlig och mäktig fiende, men tänker göra allt för att rädda Snowdrop.

B. Wahlströms moderna klassiker är både älskade böcker som kanske fallit i glömska och böcker som aldrig riktigt lämnat läsarnas medvetande.

Några ord från bokens redaktör, Louella Bergman: "Min barndoms absolut största läsupplevelse är boken Fröken Smith, den elakaste häxan i världen. Varje gång någon frågar är det mitt svar. Jag får nypa mig själv i armen, kan det verkligen vara sant att jag nu, trettio år senare, får vara med och ge ut just den boken på nytt? Kanske är det historien om Judy och hennes mormor, den vita ponnyn Snowdrop och självaste fröken Smith, som avgjorde mitt yrkesöde, att som vuxen bli förlagsredaktör. Det är inte alls omöjligt. Berättarglädjen i boken är så påtaglig och smittande att man kan ta på den."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Beverley Nichols