Hjälparbyrån. Fallet med sjömonstrets förbannelse (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (64.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hjälparbyrån (del 2)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Peter Öberg
Utgivningsdatum
2019-03-29
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
ISBN
9789132200984

Hjälparbyrån. Fallet med sjömonstrets förbannelse Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2019-03-29

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Simon och Nova simmade genom det täta sjögräset. Vattnet bubblade och skummade omkring dem. Men sjömonstret var snabbare. Det var redan ikapp. Nova kände hur det nafsade efter hennes fötter. Om någon sekund skulle monstret sluka dem!"

Tvillingarna Nova och Simon startade sin halvhemliga hjälparbyrå när de hade som allra tråkigast en varm sommardag. Efter det första uppdraget förstod de att fantastiska varelser och magiska platser finns runt hörnet för den som vågar titta efter ordentligt. Men Hjälparbyråns andra uppdrag är svårare än det första. Nova och Simon följer med den mystiske Julian till botten av en djup sjö. Där upptäcker de att det vilar en förbannelse över alla sjöjungfrur och vattumän. Hjälparbyrån måste bryta den. Men hur lätt är det, när man samtidigt måste tampas med otäcka sjömonster och en trio elaka häxor?

"Edfeldt lyckas bra även i denna andra bok. Spännande och roligt med blandningen av sagoväsen och vanliga skolbarn och förhoppningsvis kommer det fler böcker i serien."
Ungtro om Fallet Med Sjömonstrets Förbannelse
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Daniel Edfeldt