Inte som du (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (257.6 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Christopher Lehmann
Utgivningsdatum
2019-11-08
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
ISBN
9789132211102

Inte som du Ljudbok

(5 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-11-08

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Äntligen en svensk hockeyromance för alla som älskar Icebreaker och Elle Kennedys Off Campus-serie!

Ester har allt. Hon är stjärnan i Norrbyviks konståkningslag, får varenda kille hon pekar på, och har ett tjejgäng där alla ställer upp för varandra.

Men hennes drömmar om en proffskarriär i USA hotas av både låga betyg och att laget plötsligt verkar bry sig mer om att festa än om att prestera på isen.

För hockeykillen Vincent är betygen det minsta problemet. Särskilt inte efter att Esters bästa vän Amanda spridit en nakenbild av honom. Plötsligt vet alla vem han är!

När Vincent och Esters vägar av en slump korsas i ishallen erbjuder han sig att hjälpa henne att plugga. Det blir början på en händelsekedja som får dem båda att tappa fotfästet totalt ...

Inte som du är en rykande het berättelse om kärlek, svek och att välja mellan sina vänner och människan som får dig att känna det som om hjärtat ska explodera. Det är också en berättelse där maktstrukturerna har vänts upp och ner. Där tjejer och kvinnor sitter på all makt, och där killar och män utnyttjas och trycks ner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Inte som du. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fortsät lyssna så kommer det bra.
    -, 6 juni 2023

    Helt okej. Det tog lite förlång tid för Ester och Vincent att träfa varandra. Bra historia. Om vända roller, ja menar i värkligheten är det ju killar som får all uppmärksamhet. Till exempel, jag hade aldrig hört talas om synkro förut men alla vet ju vad hockey är.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna