Musse & Helium. Äventyret i Lindrizia (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (20.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Musse & Helium (del 3)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2019-11-12
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Illustratör/Fotograf
Ted Ottosson, Shen Fei
ISBN
9789132211294
Musse & Helium. Äventyret i Lindrizia (e-bok)

Musse & Helium. Äventyret i Lindrizia E-bok

(12 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-11-12

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är bara våra små vänner Musse och Helium som kan rädda Djurriket och dess invånare från de onda Duvjägarna. Allt hänger på att de hittar Guldosten. På den spännande färden möter mössen både goda och onda varelser. Vem de kan lita på är inte lätt att veta.
När vi lämnade Musse och Helium senast, var de på väg att ta sina första steg in i det snötäckta landet Lindrizia, som är prinsessan Frahs kungarike. Kvar stod deras vän Molo och vinkade adjö. Nu är Musse och Helium tvungna att klara sig på egen hand.
Det har visat sig att en mycket otäck figur, snömonstret Galaha, känner till att mössen befinner sig i Lindrizia. Han har redan börjat leta efter dem. Om han får tag på dem, tar deras resa garanterat slut. Frågan är: Kommer Musse och Helium hinna fram till prinsessan Frahs isslott innan det är för sent? Kommer de lyckas hålla sig undan den elaka Galaha? Följ med på äventyret, så får du se!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Musse & Helium. Äventyret i Lindrizia. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rolig med fina illustrationer, men lite långdragen
    Niklas (Brooklyn), 12 januari 2021

    Kluven. Berättelsen i sig är välskriven och spännande, karaktärerna färgstarka, illustrationerna är helt fantastiska och sonen älskar böckerna.

    Men... det är också stundtals rätt långa repetitiva transportsträckor i böckerna. I just den här boken får vi tex ta del av två nästan likadana måltider, och det är ganska oklart vad det tillför storyn om nåt alls. Känns lite som utfyllnad, och givet att det är ett antal böcker att köpa blir det en lite knepig eftersmak. Hade vi vetat innan ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Camilla Brinck