Sjukt pinsamt (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Junos vlogg (del 3)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2020-11-06
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Illustratör/Fotograf
Rebecka Neumann
ISBN
9789132213144

Sjukt pinsamt E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-11-06

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Juno är arg. Verkligen arg. Mest på sin knäppa mamma som har börjat vlogga. Det är så sjukt pinsamt alltihop. Men hon är också arg på att hon har fått byta skola, när hennes vanliga skola plötsligt måste renoveras. För Juno känns det visserligen inte jättekonstigt att gå ensam genom korridorerna, hon har alltid tyckt om att vara för sig själv. Men ändå.

Så träffar hon Vanten, en tjej med en attityd som stämmer överens med hennes knallblå dreadlocks. Vanten är cool, men också snäll. Och ganska vild, vilket konstigt nog får Juno att bli ännu mer nyfiken på henne.

Vanten visar Juno massa nya saker, till exempel hur man snattar och hur man sminkar sig snyggt. Och Juno tycker det är SÅ skönt att någon lyssnar när hon klagar på sin mamma. Hon blir väldigt förvånad när Vanten mumlar att hon minsann skulle vara glad om hon hade en mamma som Junos.
En dag när de ska hänga hemma hos Vanten, slår Vanten igen dörren rakt i Junos ansikte. Vanten kommer dessutom inte till skolan på ett par dagar. När Juno försöker ta reda på vad som hänt blir hon chockad. Vanten har det verkligen inte så lätt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »