Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Kattspionerna på Rosengård (del 1)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
115
Utgivningsdatum
2021-04-21
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Medarbetare
Wigren, Jeannette (form)
Illustratör/Fotograf
Anna Nilsson
Dimensioner
210 x 155 x 14 mm
Vikt
347 g
SAB
Hcf
ISBN
9789132213267

Man lever bara nio gånger

(4 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-04-21
169
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Har du också undrat vad din katt har gjort hela natten när den kommer hem trött och smutsig i gryningen? I den här boken får du svaret!

Den lilla katten Samira Karlsson har just flyttat med sin familj till Rosengård. Allt är nytt och ovant. Snart träffar hon Pälsa, en cool och charmig katt som tar henne till spännande platser, som vattenlekplatsen och kattkaféet och till och med en boxningsklubb. Med Pälsa vågar hon allt.
Men inte i sin vildaste fantasi hade Samira Karlsson kunnat ana att hon och Pälsa skulle bli hemliga agenter och ägna sig åt farliga uppdrag. Plötsligt befinner de sig i en värld av spioneri, hemliga meddelanden och förklädnader. Kattspionerna på Rosengård har nämligen letat efter en modig och smart ny katt - Samira Karlsson är den perfekta eleven.
När några kaninungar försvinner och råttor börjar härja sätts alla djur i området på prov. De behöver samarbeta, inte bråka, men det är svårt när många är rädda.
Hur ska Samira Karlsson veta vem hon kan lita på? Och vilka dolda krafter styr Malmös djurvärld?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Man lever bara nio gånger. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jättebra!
  Bokhyllaniskuggan, 1 juni 2021

  ❥ Recension

  Del 1
  Läsålder 5-9 år.

  Åh, vad jag blev förälskad i den här boken! Det är en spännande historia med många färgstarka karaktärer och fantastiska illustrationer! Uttrycksfulla och galet snygga.
  En berättelse om att vara ny på ett ställe och hitta sin plats, skapa nya relationer och såklart mod. Jag och dottern kommer definitivt läsa kommande böcker i den här serien. Vi längtar redan efter nästa!

  Boken får 🌳🌳🌳🌳+ av 5.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anja Gatu

Bokvideo