Strykpojken (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Nattlandet (del 1)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2021-09-03
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
ISBN
9789132213878

Strykpojken E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-09-03

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Elles andetag är korta och snabba. Hon är tillbaka i mörkret. Långsamt rör hon sig mellan träden. Det spelar ingen roll vilken väg hon väljer, hon kommer ändå alltid fram till samma ställe. Lekplatsen i skogen. Och han finns där någonstans. Han väntar. Han kommer alltid att hitta henne."

I ett skogsområde i Disby ligger en övergiven gammal lekplats. Där hände något fasansfullt en gång för många år sedan. Alla i det lilla samhället känner till historien, men ingen pratar om den.
Tess, André och Elle ses vid den gamla lekplatsen efter ett långt sommarlov. Elle har något viktigt att berätta - men kvällen slutar i en fruktansvärd olycka. Tess förlorar sin bästa vän och André sin första flickvän. Tess och André tål inte varandra, men båda älskade Elle. Och snart inser de att det var något viktigt hon försökte berätta för dem den där kvällen. Båda två börjar drömma mardrömmar. Om en ond pojke. Han skrämmer dem och gör dem illa. När de vaknar upp har de blåmärken. Hur är det möjligt? Sömn är livsviktigt, om vi inte får sova blir vi galna. Men vad händer om man är för rädd för att somna? Tess och André måste ta reda på vem pojken är, vad som hänt honom och vad han vill. Annars kommer de kanske inte vakna nästa morgon.

Strykpojken är första delen i Nattlandet, en ny skräcktrilogi av Lena Ollmark, om hämnd och fasa i en värld av goda och onda drömmar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Strykpojken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Så bra! Bara en dröm eller är det på riktigt
    Leif Mohlin, 7 december 2023

    Ett fantastiskt driv. En riktig bladvändare och med många överraskande vändningar. Drömmar och hur vi förhåller oss till drömmar är verkligen något man kan fundera över. Och man är aldrig helt säker på om det är på riktigt eller bara en dröm i Strykpojken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lena Ollmark