Strömavbrottet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (16.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hemliga Klubben (del 2)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2022-09-30
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Illustratör/Fotograf
Frida Malmgren
ISBN
9789132214875

Strömavbrottet E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-09-30

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hösten är här och Elvira, Arvid och Leo har lagt sina sista pengar på att köpa lampor och sladdar till klubbhuset. Men så händer det som inte får hända: när de kopplar in den sista sladden blinkar alla lampor till. Sedan blir det mörkt. I alla lägenheter, i hela huset. Totalt strömavbrott! Tur att det finns en öppen spis hos Elvira! Där går det att grilla korv, och kanske hinner de göra milkshake av glassen innan den smälter?

Men mitt i myset inser Hemliga Klubben något förfärligt: precis innan strömavbrottet gick deras granne Linnea ner i källaren. Samtidigt som husets fruktansvärda fastighetsskötare. Det går rykten om att han låser in människor i ett hemligt rum. Tänk om det är sant!? Hemliga Klubben inser att de har ett uppdrag: de måste rädda Linnea. Men för att göra det måste de smyga ner i den kolsvarta källaren, utan att bli upptäckta ...

Strömavbrottet är den fristående, andra delen i serien Hemliga Klubben. En vardagsnära och samtidigt spännande serie, med färgsprakande illustrationer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johanna Schreiber