Drömväsen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Nattlandet (del 2)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2022-10-28
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
ISBN
9789132215186
Drömväsen (e-bok)

Drömväsen E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-10-28

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Tess, får jag sova hos dig?" Hennes lillebror var bara en skugga där han stod intill hennes säng. Han andades häftigt och darrade. Tess lät honom krypa ner intill henne under täcket. Men hon frågade inte vad han drömt. Hon ville inte veta.

Mardrömmarna som förföljt Tess är borta. Sorgen efter hennes bästa vän Elle, som dog i en bilolycka, hade fått henne att tro att mardrömmar kunde skada på riktigt. Men allt det där låg bakom henne nu. Hon hade fått många nya vänner och kanske till och med skulle väljas till skolans Lucia. Och för första gången i sitt liv var Tess kär - i André.

Men så börjar en spökhistoria sprida sig. Den handlar om en mardröm där barn försvinner. Och historien säger att det är därför det alltid dött barn i Disby. Som Elle, och som pojken som ströps i linbanan på den gamla lekplatsen i skogen. När ett rykte säger att det är Tess fel att mardrömmen kommit tillbaka blir hon både arg och orolig.

Så en dag är Tess lillebror Oscar borta. Först då inser hon att hon varit blind. Varför lyssnade hon inte på Oscar när han försökte berätta varför han var så rädd?

André och Tess måste tillbaka. De måste tillsammans hitta in i mardrömmarna och Nattlandet igen innan det är för sent.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lena Ollmark