Prickskytten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (328.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Jack Reacher (del 9)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2007-11-20
Upplaga
1
Förlag
Damm Förlag
Översättare
Anders Bellis
ISBN
9789132600951
Prickskytten (ljudbok)

Prickskytten Ljudbok

(22 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2007-11-20

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I en småstad i Indiana ligger en ensam krypskytt gömd i ett parkeringshus. Mitt under rusningstid börjar han skjuta rakt mot folkmassan på torget nedanför. Fem personer mister sina liv i detta blodbad. Skytten lämnar tydliga spår efter sig och polisen får snabbt fast honom. Han heter James Barr och det verkar bli ett solklart fall.

Samtidigt arbetar Jack Reacher på sin solbränna i Miami med en norsk blondin som sällskap. Men han är rastlös. Reacher tycker inte om att vara för länge på en och samma plats. Han är van att vara behövd och nu, helt plötsligt, vill ingen längre ha hans tjänster.

James Barr förs till häktet men han vägrar envist att prata. Det enda han säger till sin advokat är: "Se till att Jack Reacher kommer hit." Polisen känner sig förvirrade - för vad kan denna uppen-bara psykopat ha gemensamt med en f.d. militärpolis?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Prickskytten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Böckerna fortsätter i samma sköna stil.
    Björn. L, 9 september 2019

    Jack tar ingen skit. Han slår in budskapet i dom han möter. Det är en fröjd att följa Jack när han hjälper till med utredningarna. Rekommenderas.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lee Child