Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
T-Rex (del 1)
Utgivningsdatum
2014-04-23
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137141749
Rör inte mitt mord! (e-bok)

Rör inte mitt mord! E-bok

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-04-23

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det är inte lätt att vara ödmjuk när man är bäst - så varför ens försöka? Kriminalkommissarie Torsten Rexelius är övertygad om att han är landets främsta mordutredare. Och en stilig karl, dessutom! Men just nu har Torsten en dålig sommar. Nyss dumpad efter tjugofem års äktenskap är han i desperat behov av något som kan skingra hans mörka tankar. Därför blir han mer än nöjd när han snubblar över ett rykande färskt lik, rakt utanför lägenhetsdörren. "Äntligen - ett sommarmord", nynnar han när han gör sig redo att posera inför pressfotograferna. Hög tid att Torsten Rexelius återigen blir namnet på allas läppar. Dessvärre är Torstens självförtroende långt större än hans skicklighet och snart står mordutredningen och stampar. Saken blir inte bättre när han får se sin exfru tillsammans med en ny man, och genast kastar sig in i ett parallellt spaningsfall mot denne hustrutjuv med getskägg. Ju längre mördarjakten drar ut på tiden, desto mer vänds stadens blickar mot Torsten själv. Är han den store mordutredare som han alltid utgett sig för att vara? Eller är det nu som verkligheten till slut ska hinna ikapp Torsten "T-Rex" Rexelius? Rör inte mitt mord! är något så ovanligt som en svensk kriminalkomedi. Det är berättelsen om en poliskommissarie med skenande inkompetens, stegrande livskris och obefintlig självinsikt. Om en man mitt i livet som undrar varför ingenting blev som han tänkt sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Rör inte mitt mord!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. 10+
  Karin, 10 juli 2015

  Nu har jag lett, skrattat och gapskrattat mej igenom den här boken. Den är obeskrivligt rolig. Äntligen en "deckare" som passar mej. Läs den!

 2. Betyg: 3,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 7 maj 2014

  Om man ska sätta in den här boken i en genre, så blir det nog "kriminalkomedi". Boken är skriven av en debuterande författare, som också jobbar som polis.

  Om man ska jämföra boken med andra böcker, (vilket man kanske egentligen inte ska), så är den lite lik dom fyra böckerna om Miriam och Hervor som är skrivna av Marianne Cedervall ("Svinhugg", "Svartvintern", "Spinnsidan", och "Stormsvala"). Och kanske är boken också lite lik boken "Kaffe med rån" av Catharina Ingelman-Sundberg. Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lars Forsberg