I maktens skugga (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Morden i Sandhamn (del 7)
Utgivningsdatum
2014-05-15
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137141886

I maktens skugga E-bok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2014-05-15

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"I maktens skugga" är den sjunde kriminalromanen i Viveca Stens serie Morden i Sandhamn. Det lilla skärgårdssamhället Sandhamn styrs av gamla traditioner och oskrivna regler. När riskkapitalisten Carsten Jonsson köper en stor strandtomt för att bygga det perfekta sommarhuset retar han gallfeber på öborna. Situationen förbättras inte av att hans hustru avskyr tanken på en sommar i skärgården och att hans betydande investeringar i Ryssland tycks vara i fara. Dessutom inträffar märkliga olyckor under husbyggets gång. Är det rena tillfälligheter eller handlar det om sabotage? I ett försök att blidka sina grannar bjuder Carsten in till en överdådig inflyttningsfest. Men succén uteblir och festen slutar istället i en katastrof med dödlig utgång. Kriminalinspektör Thomas Andreasson på Nackapolisen tvingas avbryta sin semester och tar motvilligt hand om utredningen. Snart dras också hans barndomsvän juristen Nora Linde in i dramat som skakar sommarparadiset.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I maktens skugga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 29 maj 2014

    Viveca Sten är en av mina absoluta favoriter bland svenska kriminalromansförfattare. Jag tycker mycket om huvudpersonerna i hennes böcker, med Nora och Thomas i spetsen. Och jag tycker väldigt mycket om miljön i böckerna, som alltid utspelar sig i Sandhamn. Jag tycker också att det alltid är en perfekt blandning av själva kriminaldramat kontra personernas privatliv.

    Det här är Viveca Stens sjunde bok i serien "Morden i Sandhamn", och Viveca levererar starkt även denna gång.
    Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Viveca Sten