I fel sällskap (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Morden i Sandhamn (del 9)
Antal sidor
523
Utgivningsdatum
2018-05-14
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Grandin, Elina (form)
Dimensioner
225 x 150 x 40 mm
Vikt
668 g
SAB
Hc
ISBN
9789137141916
I fel sällskap (inbunden)

I fel sällskap

(62 röster)  |  Läs 8 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-05-14
249
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
"I fel sällskap" är den nionde kriminalromanen i Viveca Stens serie Morden i Sandhamn. Mina lever i ständig skräck. I flera års tid har hon misshandlats av sin man Andreis som är ledare för en av Stockholms största narkotikaligor. En dag slår han henne så illa att hon hamnar på sjukhus. Åklagaren Nora Linde är fast besluten att sätta dit Andreis för ekonomisk brottslighet eftersom det inte går att fälla honom för droghandel. Hon försöker övertala Mina att vittna mot maken och gömma sig och sonen i skärgården där Andreis inte kan hitta henne. När människor i Minas närhet offras i Andreis krig dras Thomas Andreasson in i fallet. Men kan han och Nora verkligen skydda Mina från en man som är tillräckligt hämndlysten och desperat för att döda sin egen fru?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. I fel sällskap
 2. +
 3. Vilseledaren

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vilseledaren av Viveca Sten (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av I fel sällskap. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. inte läst v.l tidigare

  men denna får en 4a, den håller bra. kärlek, med allt det innebär, droger, krigs "minnen" stark kvinna/ svag kvinna- kvinnomisshandel, konstigt inte hon börja droga.... minna kommer jag komma ihåg ett tag. man blir arg, ledsen, glad, det är spännande, sorgligt och såklart mer än läsvärd, kmr läsa mer av V. L

 2. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 25 juli 2018

  Och Viveca Sten levererar för nionde gången.

  Jag har läst alla dom tidigare böckerna i serien Morden i Sandhamn, och jag har tyckt mycket om dom allihopa. Det är snart tio år sedan som jag läste den första boken, och sen dess har jag följt Vivecas utgivning med glädje. Här är en länk till min recension av bok nummer åtta, I sanningens namn, och där finns det även länkar till dom tidigare böckerna.

  Jag tycker alltid att Viveca lyckas ha en perfekt blandning av själva krimi... Läs hela recensionen

 3. Den absolut bästa hittills!
  Monica Bergman, 16 juli 2018

  Det var precis hopplöst att lägga ifrån sig denna bok! En intrig som är så passande i dagens världshändelser! Längtar bara tills nästa kommer!

 4. Våldsamma män.
  Gösta Vinberg, 19 juni 2018

  Viveca Sten har i denna bok fallit i en grop av våld mot kvinnor, det blev "för mycket". Tycker man om att läsa om sönderslagna och bortskjutna ansikten, ja då är boken läsvärd. Relationerna mellan alla sorters människor kan hon beskriva bra och igenkännande den delen tycker jag om.

 5. Besviken

  Håller med en annan som skrivit exakt samma sak som jag upplevde! ! "Torsdagen den 17 maj kom äntligen den senaste boken av Viveka Sten, som jag beställt för flera månader sedan. Jag slog mig ner för att ha en högtidsstund med en ny deckare! Döm om min förvåning när det visade sig att det var samma historia som visats på TV 4 kvällen innan, i Morden i Sandhamn och som skulle avslutas samma kväll. Lite detaljer skiljde filmen och boken åt, men grundhistorien var samma.. Om nu filmen kommer ut ... Läs hela recensionen

 6. Man blir så besviken!

  Torsdagen den 17 maj kom äntligen den senaste boken av Viveka Sten, som jag beställt för flera månader sedan. Jag slog mig ner för att ha en högtidsstund med en ny deckare! Döm om min förvåning när det visade sig att det var samma historia som visats på TV 4 kvällen innan, i Morden i Sandhamn och som skulle avslutas samma kväll. Lite detaljer skiljde filmen och boken åt, men grundhistorien var samma.. Om nu filmen kommer ut före boken borde det inte finnas en notering på bokomslaget och på reklamen om det ? Man känner sig så lurad!

 7. I fel sällskap

  Toppen läste ut den på 3 dagar.
  Hoppas det kommer fler böcker i samma stil.
  Alltid kul att läsa om Sandhamnsmorden då man känner igen omgivningen.

 8. I fel sällskap
  -, 28 maj 2018

  Som vanligt välskriven. Trots det, tyvärr alltid, aktuella ämnet blev jag inte engagerad i boken. Jag tyckte den var väldigt förutsägbar och kände inte samma mervärde som i de böcker jag läst av henne tidigare.

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Viveca Sten