Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Longhampton (del 4)
Utgivningsdatum
2014-01-15
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Ann Björkhem
ISBN
9789137142067

Tango för vilsna själar E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2014-01-15

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Får jag lov? Att dansa är som att dricka champagne utan att få baksmälla, har Lucy Dillon sagt. Och i Tango för vilsna själar tar hon med läsaren på kvällskurs i sällskapsdans.

När den före detta proffsdansaren Angelica återvänder till Longhampton för att städa ur sin mammas hus, bestämmer hon sig för att starta en danskurs på orten. Dit kommer Katie och Ross som försöker rädda sitt äktenskap, där de inte längre vet vem som för vem. Lauren som drömmer om ett sagobröllop och den perfekta brudvalsen medan hennes blivande make Chris mest vill ha det hela överstökat. Och så Laurens föräldrar. De vill ju inte göra bort sig på festen, men mamma Bridget bär på en gnagande hemlighet som skulle kunna vända uppochned på deras lyckliga liv tillsammans.

Under Angelicas ledning lär sig paren steg för steg mer om sig själva och det som är viktigt i livet, och i tangons och salsans virvlar inser de att man aldrig kan dölja något för sin danspartner ?

Om Och så levde de lyckliga

"Riktigt flörtig underhållning som passar perfekt när vinterkylan är hård och kall. Låt värmen sprida sig inifrån och ut. Detta är engelsk charm när den är som bäst." Halmstad tidning
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tango för vilsna själar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 29 januari 2014

  Lucy Dillon har skrivit fem böcker, och det här är den fjärde som finns översatt till svenska. Och det här är egentligen den första boken som hon skrev. Jag har inte läst någon bok av henne tidigare. Men jag kommer definitivt att läsa fler nu.

  Jag tyckte mycket om den här boken, som väl går under kategorin feel good-roman.

  Boken var välskriven, och hade ett skönt läsflyt i sig. Den var trivsam, lite rolig, och lite gripande.

  Kan helt klart rekommendera boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lucy Dillon