Hundar, hus och hjärtats längtan (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Longhampton (del 2)
Utgivningsdatum
2014-04-01
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Marianne Mattsson
ISBN
9789137143064
Hundar, hus och hjärtats längtan (e-bok)

Hundar, hus och hjärtats längtan E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2014-04-01

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Juliet har nyligen förlorat sin älskade man Ben. Endast trettioett år gammal och änka stannar livet för Juliet. Hon isolerar sig hemma och tillbringar dagarna framför teven. Desperat försöker hon följa råden i olika självhjälpsböcker och väntar förhoppningsfullt på den magiska ettårsdagen då hon enligt böckerna ska ha lämnat det värsta bakom sig.Hennes syster Louise lever ett på ytan perfekt liv. Hon är gift med framgångsrika egenföretagaren Peter, de har lilla sonen Toby och lever i ett snyggt, toppstylat hem. Men sedan barnet kom saknar Louise något i sitt äktenskap ...När mamma Diane lyckas locka ut sin ena dotter, Juliet, på hundpromenader, först med den egna lilla terriern Minton och snart även med andra hundpersonligheter i grannskapet, börjar det hända saker ...Utan att Juliet vet hur det gått till, har hon plötsligt ansvar för en mängd hundar, katter och krukväxter som behöver omvårdnad när ägarna är bortresta. Dessutom får hon energi över till att börja renovera det viktorianska hus som hon och Ben köpte tillsammans. Med hjälp av Lorcan, en god vän till den stökiga men trevliga rockmusikälskande storfamiljen i huset intill, tar Juliet tag i ett rum i sänder - något som verkar ha samma terapeutiska inverkan på hennes liv som hundpromenaderna har.Systrarnas vägar korsas under jakten på lycka och en attraktiv man kommer att spela en alltmer avgörande roll i sammanhanget.En hjärtevärmande berättelse, Lucy Dillon när hon är som bäst!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hundar, hus och hjärtats längtan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. För hundälskande bokmalar.
    Lena Anna-Carin Nylén, 19 augusti 2018

    Lättläst o mysig! Gillar man hundar, en fullträff. Kunde inte sluta läsa. Man vill hela tiden veta hur det går. Smart skrivet. Rekommenderas 👍

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lucy Dillon