Mellan fyra ögon (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Marianne Jidhoff (del 4)
Utgivningsdatum
2014-10-01
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137143538

Mellan fyra ögon E-bok

(16 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2014-10-01

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vädla Läroverk är Sveriges mest exklusiva och välrenommerade privatskola, där rektor Jane Eden styr såväl elever som lärare med järnhand. När skolans styrelseordförande mördas kopplas åklagarsekreterare Marianne Jidhoff och hennes kollegor in på det känsliga fallet. Snart upptäcker de att Jane Eden har haft ett hemligt kärleksförhållande med den mördade mannen och hon blir genast huvudmisstänkt.Men är det verkligen så enkelt, eller döljer sig något ännu mörkare under den putsade ytan? Marianne Jidhoff, kriminalkommissarie Torsten Ehn och kriminalassistent Augustin Madrid måste arbeta snabbare och diskretare än någonsin för att förhindra en katastrof.Parallellt med mordutredningen brottas de tre utredarna med sina privatliv. Ett gammalt brev tvingar Marianne att bestämma sig - det är dags för henne att göra upp med minnena av sitt dåliga äktenskap och sina egna livsbeslut en gång för alla.Denise Rudberg tar oss än en gång med in i överklassens salonger och bjuder på både krypande spänning och elegant underhållning. Den ovanliga men mycket populära deckarhjältinnan Marianne Jidhoff - medelålders änka och åklagarsekreterare - är äntligen tillbaka!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mellan fyra ögon. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En mer beskrivande boktitel är "Mellan benen"
  Jeanette, 1 augusti 2015

  Jag har med nöje läst Denise Rudbergs tre tidigare böcker i serien med Marianne Jidhoff och utredningsteamet runt henne. Därför blev jag uppriktigt glad när det kom en fjärde bok i serien. Som i de andra böckerna mördas det i kretsar av överklass och utredningsteamet rör sig främst i närheten av Östermalm, Djurgården och Djursholm. Inget överraskar här i den fjärde boken. Precis som i de tre tidigare böckerna är relationerna mellan människor det som driver handlingen framåt. Det som skiljer ... Läs hela recensionen

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 27 oktober 2014

  Enligt Denise Rudberg själv, via Adlibris, så har hon gett ut nitton böcker. Och jag tror faktiskt att jag har läst dom allihopa. Jag gillar verkligen hennes sätt att skriva, lättlästa, lättsmälta, snabblästa, enkla, och underhållande böcker.

  Det här är den fjärde boken i serien om Marianne Jidhoff, i Denise Rudbergs egna genre som hon kallar "Elegant Crime". Det är kriminalromaner i överklassmiljö kan man väl säga.

  Jag tycker mycket om serien, och den här fjärde boken va... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Denise Rudberg