En enda hemlighet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
De la Grip (del 2)
Utgivningsdatum
2015-05-11
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137145167

En enda hemlighet E-bok

(28 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2015-05-11

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Längtan är över - andra delen i Simona Ahrnstedts succéserie är här! En enda hemlighet är en ny bladvändarroman om starka kvinnor, het passion och de hemligheter vi alla döljer. Trettioåriga fältläkaren Isobel Sørensen har sett allt. Vilken katastrofsituation hon än placeras i behåller hon sitt lugn, sin kyla och sin kompetens. Men när hon får reda på att hennes skötebarn, den ideella organisationen Medpax, har problem förlorar hon fattningen. Någon har strypt pengaflödet och det verkar vara personligt. Alexander De la Grip, yngste sonen i Sveriges mesta adelsfamilj, är en omoralisk jetsetprins känd för två saker: sitt utseende och sina kvinnohistorier. Nätterna ägnas åt att festa och ligga, för om han aldrig stannar upp så kommer kanske den fruktansvärda tomheten inte att hinna ikapp honom. När Alexander, tämligen bakfull, träffar den ursinniga men vackra läkaren bestämmer han sig omedelbart. Isobel ska bli hans nästa erövring och det till vilket pris som helst. Isobel är van vid mäns uppvaktning och räknar med att kunna hantera mannen som har det Medpax så desperat behöver: obegränsat med pengar. Men folk är inte alltid vad de verkar vara, och när Alexander och Isobel obönhörligt dras till varandra tvingas de ompröva allt de trodde var sant. Frågan är om Isobel, efter att en gång ha sårats djupt, någonsin kommer att våga berätta sin hemlighet?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En enda hemlighet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Resor
  -, 5 augusti 2020

  Denna bok var inte lika bra som dom andra men läsvärd

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 25 juni 2015

  Det här är den fristående fortsättningen på boken "En enda natt" av Simona Ahrnstedt som kom ut för ungefär ett år sedan. Så här skrev jag om den boken då:

  "Det här är den första boken som jag har läst av Simona Ahrnstedt. Hon har tidigare skrivit tre stycken romaner som utspelar sig i historiska miljöer. Jag har valt att inte läsa dom, eftersom jag inte är så värst förtjust i böcker som utspelar sig förr i tiden.

  Men nu har hon istället börja att skriva böcker som utspela... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Simona Ahrnstedt