När livet börjar om (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Longhampton (del 6)
Utgivningsdatum
2016-01-27
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Ann Björkhem
ISBN
9789137146492

När livet börjar om E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-01-27

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Fest för alla Lucy Dillon-fans

Med titlar som Ensamma hjärtan och hemlösa hundar, Och så levde de lyckliga, Tango för vilsna själar och Hundra omistliga ting kommer Lucy Dillon nu med en ny härlig feelgoodroman, När livet börjar om.

Libby och Jason har lämnat London för att ta över ett gammalt familjehotell på landet. De ska förverkliga sin dröm och förvandla det till en lyxig tillflyktsort för stressade storstadsmänniskor. Men projektet bjuder på fler svårigheter än de anat. Snart börjar Libby undra om det verkligen är den nystart för henne och Jason som hon hoppats på.

En dag inträffar en otäck händelse precis utanför huset. En okänd kvinna blir påkörd och tappar minnet till följd av olyckan. När Libby erbjuder kvinnan att återhämta sig på hotellet sätter det igång en kedja av positiva händelser som kommer att förändra livet för många - och förverkliga mer än en dröm.

När livet börjar om är en charmfull och värmande roman om att börja på nytt - och hur en liten gest av vänlighet kan ge ringar på vattnet och förändra livet för många.

Översättare:Ann Björkhem
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av När livet börjar om. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 20 februari 2016

    Det här är Lucy Dillons sjätte bok som är utgiven i Sverige. Jag har endast läst en av henne tidigare, Tango för vilsna själar, och här är en länk till min recension av den.

    När livet börjar om, känns som en riktigt klassisk engelsk feel good-roman. Och som dom flesta feel good-böcker är, så är den rätt så förutsägbar, lättsam, trivsam, och lättläst. Men den är också välskriven, smårolig, och stundtals lite gripande och rörande.

    Jag tycker om att läsa den här typen av litt... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lucy Dillon