En enda risk (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
De la Grip (del 3)
Utgivningsdatum
2016-08-21
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137146805
En enda risk (e-bok)

En enda risk E-bok

(16 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2016-08-21

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En enda risk är den efterlängtade tredje delen i romancedrottningen Simona Ahrnstedts bästsäljande samtidsserie. En bladvändare fylld av kärlek, sex och spänning. Om två människor som är varandras motpoler men förs samman av ödet i ett vintrigt Norrbotten.Ambra Vinter är journalist på Sveriges största kvällstidning. Knivskarp, kaxig och idealistisk. Dagarna före jul skickas hon ut på ett jobb som ingen annan vill ha. Till kylan, snön och det eviga mörkret i Kiruna. En stad som väcker upp plågsamma minnen från hennes förflutna.Tom Lexington är före detta elitsoldat. Efter att ha överlevt en helikopterkrasch och fångenskap har han isolerat sig i skogen i Norrbotten. Traumatiserad och sviken har han bara ett mål: att vinna tillbaka kvinnan han förlorat till en annan. Slumpen för två sårade personer i varandras väg. Medan Ambra arbetar med att slutföra sitt uppdrag och Tom försöker finna en mening med tillvaron, uppstår en oväntad attraktion. Mot bakgrund av polarnätter och norrsken ställs frågan på sin spets: kan man älska någon som man inte litar på?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En enda risk. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Sista boken
  -, 10 augusti 2020

  Sista i denna serie, bra bok läsvärd rekommenderas

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 5 september 2016

  ""En enda risk är den efterlängtade tredje delen i romancedrottningen Simona Ahrnstedts bästsäljande samtidsserie. En bladvändare fylld av kärlek, sex och spänning. Om två människor som är varandras motpoler men förs samman av ödet i ett vintrigt Norrbotten." Så står det om boken på bokförlaget Forums hemsida. Och jag tycker att det sammanfattar den här boken väldigt bra.

  Jag har läst dom två tidigare böckerna i serien, den första boken, En enda natt, och den andra boken, En enda he... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Simona Ahrnstedt