Lyssna till ditt hjärta : allt om kroppens viktigaste organ (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-01-10
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Frederik Sjögren
ISBN
9789137148762
Lyssna till ditt hjärta : allt om kroppens viktigaste organ (e-bok)

Lyssna till ditt hjärta : allt om kroppens viktigaste organ E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-01-10

Styckköp

55

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En heltäckande bok om hjärtat - kroppens viktigaste organ. Enkelt, pedagogiskt och entusiastiskt visas hur hjärtat är uppbyggt och fungerar. Hur det samarbetar med andra organ och med hela kroppen. Hur artärer, vener, nerver, muskler och blodådror är beskaffade och vad som ytterst styrs av att hjärtat slår. Att vårt fantastiska kardiovaskulära system förtjänar hela vår uppmärksamhet!

Utifrån den senaste forskningen tar författaren upp allt som kan drabba ett hjärta och förklarar vad som sker och varför. Han tydliggör kopplingen mellan näringsintag och ett friskt hjärta. Mycket av det vi äter i dag gör oss sjuka på sikt. Och bland mängder av tips på hur vi främjar hjärtat och håller oss pigga förklaras till exempel fördelarna med att äta vegetariskt och hur sex kan skydda oss från åderförkalkning.

Författaren älskar verkligen sitt ämne - och på samma sätt som i den framgångsrika boken Charmen med tarmen förmedlas ny intressant kunskap om vår kropp och hälsa på ett lekfullt och informativt sätt. Lyssna till ditt hjärta är en suverän populärvetenskaplig bok om ett ämne som angår alla.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johannes Hinrich Von Borstel