Arton grader minus (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Fabian Risk (del 3)
Utgivningsdatum
2016-10-11
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137149103
Arton grader minus (e-bok)

Arton grader minus E-bok

(16 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2016-10-11

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den tredje boken om Fabian Risk.

En bil kör ut över kajkanten i Helsingborgs hamn efter en våldsam biljakt. Allt pekar på att det var en olycka, men när föraren, en it-entreprenör som gjort sig en förmögenhet på mobilspel, obduceras visar det sig att han redan varit död i två månader då han hållits nedfryst.

Det är vår och nästan två år har passerat sedan händelserna i Offer utan ansikte. På Helsingborgs kriminalavdelning har det varit ovanligt lugnt. Fabian Risk har kunnat ägna det mesta av sin energi åt att lappa ihop sin familj. Men även om varken han eller någon av hans kolleger skulle säga det högt börjar de bli uttråkade, och när det märkliga fallet med den nedfrusna miljonären landar på deras bord känner de alla samma sak: Äntligen händer det något.

Rakt över sundet har Dunja Hougaard tvingats ta på sig uniformen igen i sitt nya jobb som ordningspolis i Helsingör. Men när en hemlös utsätts för en så pass brutal misshandel att han avlider kan hon inte hålla sig från att dra igång en egen utredning där spåren snart leder till Helsingborg.

Fabian och hans team kämpar mot klockan i en utredning där ingenting visar sig vara som det ser ut. Snart vågar han inte längre lita på sitt eget omdöme, och finner de inte lösningen kommer snart nästa offer att hamna i frysen.

Arton grader minus är en gastkramande och suggestiv kriminalroman om jakten på en iskall mördare. Det är den tredje fristående delen i serien om Fabian Risk efter de internationella succéerna Offer utan ansikte och Den nionde graven.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Arton grader minus. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande
  Hasse Wikfors, 13 mars 2018

  En deckare ska vara spännande. Det är den här. Full rulle och massor med cliffhangers en riktig bladvändare
  alltså. Brr!

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 15 januari 2017

  Arton grader minus är den tredje fristående delen i serien om Fabian Risk. Den första boken heter Offer utan ansikte, och den andra boken (som utspelar sig innan den första boken) heter Den nionde graven. Länkar till mina recensioner av böckerna.

  Jag tyckte mycket om dom två första böckerna, och jag tyckte även mycket om den här tredje fristående boken.

  Välskriven, spännande, tjock men lättläst. Och jag ser verkligen fram emot kommande böcker i serien.

  Rekommende... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Stefan Ahnhem