Ett oväntat besök (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-08-22
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137149233
Ett oväntat besök (e-bok)

Ett oväntat besök E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-08-22

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Ny feelgoodroman av författaren till succéböckerna om Sonja!

Nikki trivs med livet hemma på hästgården Gyllentofta och skulle inte byta ut det mot någonting. Där har hon sitt stora hus, skogen, sjöarna, åkrarna och de älskade hästarna. I grannbyn bor hennes bästa vän, prästen Annie, som med jämna mellanrum lämnar sin församling och kommer till gården tillsammans med hunden Winston. Mer än så behöver inte Nikki för att vara tillfreds.

Hon lekte av sig när hon var ung och gjorde allt som unga kvinnor ska göra då. Nu vill hon bara förvalta familjens egendom. Hon uppskattar det hårda arbetet i stallet och de långsamma galopperna längs med bäcken. Att middagen oftast äts i ensamhet är inget problem. Hon är ändå så trött när hon ätit klart att det enda som återstår är att stupa i säng.

Men så dör hennes gamla pappa, han som lämnat gården för solen på Mallorca, och allt vänds upp och ner. Det som skulle bli ett okomplicerat arvskifte mellan en far och hans enda barn blir istället en bitter tvist mellan Nikki och familjemedlemmar hon inte ens visste fanns. Plötsligt är det vanligtvis så ensliga Gyllentofta fyllt av människor som vill ha en del av kakan. Hästgården, huset på Mallorca och sommarstället på västkusten.

Mitt i allt detta blir hon våldsamt förälskad. Det är en omöjlig och komplicerad relation och till sist måste hon välja. Kärleken eller gården. Hon kan inte få både och.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett oväntat besök. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 18 oktober 2018

  Ett oväntat besök är Åsa Hellberg åttonde roman. Jag har läst alla hennes sju tidigare böcker, dom tre böckerna i serien om Sonja, och dom fyra fristående böckerna.

  Här är en länk till min recension av hennes sjunde bok, Sonjas andra chans, och i det inlägget finns även länkar till alla dom övriga böckerna.

  Åsa Hellbergs böcker kategoriserar jag som ren feelgood, och hon skriver det så bra.

  Den här boken gjorde mig inte besviken, utan den var lika bra som hennes t... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Åsa Hellberg