Lyckan i det lilla (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
228
Utgivningsdatum
2016-09-14
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Hanson, Kerstin (form) / Lindsten, Henric (foto)
Illustratör/Fotograf
Ernst Kirchsteiger
Dimensioner
180 x 135 x 15 mm
Vikt
314 g
SAB
Dokb
ISBN
9789137149417

Lyckan i det lilla

(8 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad,  Svenska, 2016-09-14
178
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I Lyckan i det lilla berättar den folkkära tv-personligheten Ernst Kirchsteiger om hur vi kan finna mer lycka i vardagen. Få kan som Ernst upptäcka det som är vackert, låta känslorna styra och få oss att må bra. I den här personliga tankeboken utvecklar han sin livsfilosofi. Med berättelser ur sitt eget liv delar han med sig av både ljus och mörker och ger sin syn på hur man skapar plats för mer kärlek, närvaro, lugn och lycka.

En bok att inspireras av och hämta kraft ur. En bok som hjälper dig att hitta hem och bli mer nöjd med den du är. Om vikten av att försonas med döden, att vänta in sin själ och att uppleva livet med alla fem sinnen. Boken ger konkreta tips, till exempel vad det innebär att leva efter "korvkiosk-principen". Och att ha regelbundna utvecklingssamtal med sig själv och sin partner.

Tänk efter! Att träna huvudet är viktigare än att träna kroppen, menar Ernst Kirchsteiger som sjunger långsamhetens lov på vägen mot ett mer harmoniskt och glädjefyllt liv. Sluta jaga. Var snäll mot dig själv. Världen går inte under om du inte gör allt idag.

Lyckan i det lilla är en modern tankebok som får oss att reflektera över de val vi gör och hur vi lever våra liv. Boken innehåller också både nya och gamla Ernst-citat: "En vanlig sketen tisdag kan bli bra! Och alla kan bli en parabol för lycka!"
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lyckan i det lilla
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 407 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Lyckan i det lilla. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk
  Sus, 25 oktober 2023

  Mycket inspirerande. Många kloka tänkvärda ord. Fin att ge bort också. Blev mycket uppskattad av mottagaren. Rekommenderas att ha som present eller julklapp

 2. Boken är ett vackert konstverk!
  Li Hummelman, 17 oktober 2020

  Ernst har en förmåga att stanna upp och dröja vid de små detaljerna i tillvaron som kan ge oss glädje ! Han har ett öppet sinne och en känsla för estetik och han är en fantasifull och kreativ mångsysslare som jag mår bra av att vara nära genom allt det han delar med sig av till oss andra. Jag känner igen mig en hel del i hans förhållningssätt till livet och han inspirerar mig till att själv ta nya steg i allt mitt eget skapande! Boken Lyckan i det lilla är definitivt en bok som jag alltid vil... Läs hela recensionen

 3. Underbar bok!
  Carina Rosdahl, 1 november 2017

  Jag älskar denna boken och Ernst. Han uttrycker sig så fint. Och har så mycket bra att säga. Man kan lära sig en hel del.

 4. Tankeväckande
  Emelie, 10 oktober 2017

  Jag är väldigt glad för Ernst sen tidigare men jag tror att denna bok kan vara nyttig även för de som inte uppskattar hans tv-program. Att försöka hitta fint i det lilla istället för att förvänta sig mycket i varje situation, att vara medveten om att alla kan inte tycka om dig och acceptera det, vårda sina relationer och försöka se det positiva i alla situationer. Verkligen en klok bok som väcker tankar.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna