Sonjas andra chans (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Sonja (del 3)
Antal sidor
342
Utgivningsdatum
2017-09-18
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
222 x 147 x 28 mm
Vikt
480 g
SAB
Hc
ISBN
9789137150239
Sonjas andra chans (inbunden)

Sonjas andra chans

(30 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-09-18
229
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Sonjas andra chans Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Åsa Hellberg har sedan 2012 gått i täten för den svenska feelgoodgenren som kretsar kring livet runt femtio. Hundratusentals läsare har älskat böckerna om miljardärskan Sonja, som efter sin död förändrar livet för sina bästisar. Nu är Rebecka, Maggan och Susanne - och Sonja - äntligen tillbaka i en fristående roman full av värme och livsglädje.
Sju år efter Sonjas död - och arvet som bland annat gav hennes bästa vänner ett hotell i London, ett fantastiskt hus på Mallorca och en restaurang i Paris - tampas Sonjas vänner med livet. Alla tre behöver en förändring, och de vet att det är dags att uppfylla Sonjas sista önskan: att sprida hennes aska runtom i världen. Under resans gång, i brev efter brev från Sonja, målas hennes hemliga och passionerade kärlekshistoria upp och berör dem djupt.
Samtidigt sker saker på vännernas hemmaplan som ingen av dem räknat med, och plötsligt är deras vänskap det enda bergfasta och bestående. Allt eftersom resan tar dem ut i världen tvingas Rebecka, Maggan och Susanne ta livsavgörande beslut. Och varken slukhål i Norge, katastrofer på Haiti eller spontandans i Madrid kan stoppa dem från att ge Sonja - och sig själva - en andra chans.
Sonjas andra chans är en härlig roman om kvinnlig vänskap och kärlek efter femtio. Om det självklara i att luta sig mot sina vänner, både i glädje och i sorg, och om att våga förändra sitt liv.
 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sonjas andra chans
 2. +
 3. Samlingsvolym om Sonja och hennes vänner. Sonja och Rebecka ; Sonja och Maggan firar jul ; Sommar med Sonja och Susanne

De som köpt den här boken har ofta också köpt Samlingsvolym om Sonja och hennes vänner. Sonja... av Åsa Hellberg (pocket).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Sonjas andra chans. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kanonbra!
  Gitt (Växjö), 6 mars 2018

  Böckerna om Sonja har en annorlunda historia som jag inte träffat på tidigare. Fantasieggande och man vill faktiskt bara ha mer av den! Sista boken innehåller mycket känslor och händelser. Läs läs läs!

 2. Sonja
  Åsa-Marie , 26 februari 2018

  Jag har läst alla 3 böckerna om Sonja & hennes vänninor och hade gärna läst fler om det hade funnits.

 3. Lättläst!
  Christina Andersson, 13 februari 2018

  Rolig, med spänning, verkligen kvinnlig, mycket kärlek, lättsam läsning o bra skriven, m a o den innehåller allt för en bokmal!

 4. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 26 oktober 2017

  Det här är Åsa Hellbergs sjunde bok. Sex romaner och en dokumentär bok har hon hittills gett ut. Och det här är den tredje boken om Sonja och hennes tre vänner. Boken kan läsas fristående, men jag tror att man får ut mycket mer av den, om man läser alla tre böckerna i serien i rätt ordning. Den första boken är Sonjas sista vilja, och den andra boken är Sonjas hemlighet. (Länkarna går till mina recensioner av böckerna).

  Övriga böcker som Åsa Hellberg har skrivit är dokumentären Casan... Läs hela recensionen

 5. Bästa bok jag läst på länge.
  Gunilla Liljegren, 9 oktober 2017

  En riktigt varm och go' feel good bok.
  Måste läsas sakta så den varsr länge.
  Mycket känslor.
  Man mår så gott när man läser den.
  Toppen!

 6. Bra bok
  Sonja Spijk, 29 september 2017

  Underfundig och rolig att det handlar om medelålders kvinnor! Är inte så ofta det är så i böcker. Har läst de andra också om Sonja. Snyggt namn.också.

 7. Sista delen om Sonja
  Pia Gummesson, 23 september 2017

  Jättebra bok, mycket underhållande med den häftiga handlingen.Bra flyt i boken.Lättläst,ville inte lägga ifrån mig boken.Trist att det är sista om Sonja och vännerna.Hoppas på mer böcker av Åsa Hellberg,som skriver om kvinnor runt 50 år och det är ett plus.Tack Åsa för din bok💟🌸👍

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Åsa Hellberg