Allt jag önskade (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Longhampton (del 7)
Utgivningsdatum
2017-05-15
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Ann Björkhem
ISBN
9789137150345
Allt jag önskade (e-bok)

Allt jag önskade E-bok

(8 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-05-15

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Med succétitlar som Ensamma hjärtan och hemlösa hundar, Hundra omistliga ting och När livet börjar om kommer Lucy Dillon nu med en ny efterlängtad roman.Caitlins liv är en enda röra. Hon är gift med en man som alla gillar, men äktenskapet knakar i fogarna och hennes självkänsla är i botten. Den enda lösningen verkar vara att separera. Men när pappa flyttar hemifrån slutar deras fyraåriga dotter Nancy att prata. Hon, deras lilla solstråle, som alltid brukade prata oavbrutet är helt förändrad.Nancys faster, Eva, har nyligen blivit änka. Nu tvingas hon gå vidare utan sin man - och utan att ha förverkligat drömmarna som hon givit upp för hans skull. Hon känner sig ensam, men hennes två livliga mopsar är en tröst i sorgen.När Eva går med på att låta Nancy komma och bo hemma hos henne ett par gånger i månaden förändras tillvaron för alla inblandade. Både Caitlin och Eva ser plötsligt sina äktenskap i ett nytt ljus - och de upptäcker vad de själva egentligen innerst inne vill.En härligt hoppingivande och hjärtevärmande bok om förlorade drömmar och nya möjligheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Allt jag önskade. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 17 juli 2017

    Det här är den sjunde boken skriven av den engelska feelgood-författaren Lucy Dillon, och den tredje som jag läser av henne. Tidigare så har jag läst Tango för vilsna själar och När livet börjar om. Tyckte mycket om dom båda två.

    Och jag tyckte även om den här boken, Allt jag önskade. Ungefär som tidigare, eller kanske till och med ännu något bättre.

    Boken är välskriven, fängslande, berörande, lättläst, gripande, smårolig, snabbläst, och ganska så förutsägbar. Rekommendera... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lucy Dillon