Och varje morgon blir vägen hem längre och längre (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-05-15
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137150901
Och varje morgon blir vägen hem längre och längre (e-bok)

Och varje morgon blir vägen hem längre och längre E-bok

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2017-05-15

Styckköp

35

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Farfar och Noah sitter på en bänk och pratar. Under bänken växer hyacinter, just de blommor som farmor odlade i sin trädgård.

Farfar och Noah kan prata med varandra om allt. Om livets alla frågor, både de största och de minsta. Under samtalet med Noah kan farfar inte låta bli att minnas hur det var att förälska sig i farmor, och hur det var att förlora henne. Han kan fortfarande se henne framför sig och fruktar den dag då han inte längre kommer att minnas henne.

Farfar inser att den värld han känner håller på att förändras. Därför vill han stanna här på bänken med Noah, där doften av hyacinter fortsätter vara så stark. Men minnena blir allt svårare att fånga och farfar och Noah är nu tvungna att lära sig att göra det svåraste av allt: ta farväl.

Fredrik Backman tecknar här som bara han kan göra ett ömsint porträtt av en åldrande mans kamp för att hålla kvar sina allra käraste minnen, och hur hans öde påverkar dem som står honom närmast.

Och varje morgon blir vägen hem längre och längre är en liten bok med ett stort budskap som kommer att stanna länge hos läsaren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Och varje morgon blir vägen hem längre och längre. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En underbar liten bok
  Kjell Kampe, 15 november 2020

  Berättelsen om pojken som blåser bort dimman som farfar vandrar in i är så gripande. En berättelse om mänsklig värme och kärlek när den är som bäst..

 2. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 21 maj 2017

  Dom som känner mig vet ju att en av mina absoluta favoritförfattare är Fredrik Backman. Jag älskar inte bara hans böcker, utan även hans inlägg i sin blogg, och på Twitter, Facebook, och Instagram. Vad han än skriver, så går det alltid direkt in i mitt hjärta. Han har verkligen Ordets Magi.

  Här är är en länk till min recension av hans senaste bok, Björnstad, där det även finns länkar till tidigare böcker.

  Den här lilla kortromanen/långnovellen har ju legat ute på Internet ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Fredrik Backman