Iskalla ögonblick : tio skärgårdsberättelser (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Morden i Sandhamn
Utgivningsdatum
2017-10-27
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137150963

Iskalla ögonblick : tio skärgårdsberättelser E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-10-27

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Viveca Stens bästsäljande deckarserie har satt Sandhamn och Stockholms skärgård på kartan och fått miljoner läsare att följa Nora Lindes och Thomas Andreassons äventyr. Men hur gick det egentligen till när Nora och Thomas lärde känna varandra? Hur kom det sig att Nora fick ärva den legendariska Brandska villan? Vilka hemligheter döljer sig i havsbandet för en oskyldig seglare och är det verkligen säkert att fira midsommar i skärgården?

Här skildrar Viveca Sten i en samling minideckare - både nyskrivna och tidigare publicerade - på ett nytt sätt de karaktärer som fängslat läsare i mer än trettio länder. Samtidigt som stämningen förtätas får vi lära känna fler individer som rör sig i skärgården liksom helt nya sidor av huvudpersonerna i Morden i Sandhamn.

Med Sandhamn som utgångspunkt bjuds läsaren på nervkittlande historier med oväntade turer och upplösningar. Viveca Sten visar än en gång att ingen går säker i skärgården.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Iskalla ögonblick : tio skärgårdsberättelser. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 29 november 2017

    Iskalla ögonblick är en novellsamling med tio skärgårdsberättelser i genren deckare. Personerna i novellerna är karaktärer från böckerna i serien Morden i Sandhamn.

    Jag har läst alla dom åtta romanerna som hittills finns i Sandhamns-serien, och jag har tyckt mycket om dom allihopa. Här är en länk till min recension av den åttonde boken, I sanningens namn, och i det inlägget finns även länkar till tidigare böcker.

    Jag gillade även novellerna, dock inte lika mycket som dom t... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Viveca Sten