Vem bryr sig? (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (13.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-11-10
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137150987
Vem bryr sig? (e-bok)

Vem bryr sig? E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-11-10

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Efter fjolårets succébok om psykisk ohälsa är Therése Lindgren tillbaka med en uppmaning till oss alla att börja bry oss - om oss själva, hur vi lever, vad vi äter, och inte minst: om djuren.

Djurrätt är en hjärtefråga för veganen Therése och hon skildrar här hur det gick till när hon blev medveten om djurens situation och stegvis blev vegetarian och vegan. Det är en personlig berättelse om ett uppvaknande och även en introduktion till ett djurvänligare liv.

Okej, alla människor kanske inte vill bli veganer, men var och en kan hitta sin grej att engagera sig i. Det handlar om hur man vill leva sitt liv, vad som är viktigt för en själv. Klyschan stämmer ju: ingen kan göra allt, men alla kan göra något. För allt hänger ihop, det gäller att ta ansvar och orka bry sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Therése Lindgren

  • Mitt bästa år : en bullet journal för att må bättre

    Therése Lindgren

    "Mitt bästa år" är en bullet journal där grunden redan är gjord av Therése Lindgren - det är bara för dig att fylla i! En vackert illustrerad kalender som vill hjälpa dig att få ordning på ditt liv och må bättre på alla plan. Skriv ner d...

  • Ibland mår jag inte så bra

    Therése Lindgren

    Årets bäst säljande fackbok 2016! Att må dåligt psykiskt är inget att skämmas över, säger Therése Lindgren, Sveriges största kvinnliga youtuber. Hon blev Årets Youtuber både 2016 och 2015 och hennes hyllade videor består av allt från glada skönhet...