I hemlighet begravd (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Morden i Sandhamn (del 10)
Utgivningsdatum
2019-10-21
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137151045

I hemlighet begravd E-bok

(22 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-10-21

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Tionde delen i succén Morden i Sandhamn! Skelettdelar hittas på Telegrafholmen mittemot Sandhamn och Thomas Andreasson kallas dit i sensommarvärmen. Spåren pekar mot två kvinnor som försvann tio år tidigare. Men vem har egentligen begravts på ön? Nora Linde är sjukskriven efter ett tragiskt brottmål. Hon plågas av mardrömmar och kan inte sluta älta sitt misslyckande. När hon hör om fynden på Telegrafholmen försöker hon desperat ställa saker och ting till rätta. Mot allt förnuft inleder hon en riskabel utredning vid sidan av polisens. Vänskapen mellan Thomas och Nora utsätts för svåra prövningar när gömda hemligheter och såriga familjerelationer kommer i dagen. Någon på ön vet sanningen. Måste ytterligare liv offras innan den avslöjas?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av I hemlighet begravd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inte den bästa Viveca Sten
  Marie Andersson, 14 november 2019

  Inte lika bra som de tidigare böckerna i serien. Handlingen känns överdriven och overklig. Spänning betyder inte att det måste bli mer av allting i varje ny bok.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 9 november 2019

  I hemlighet begravd är den tionde boken i serien Morden i Sandhamn. Jag har läst alla dom nio tidigare böckerna, och jag har tyckt mycket om dom allihopa.

  Och den här boken är också mycket bra. Jag tycker verkligen om Viveca Stens sätt att skriva. Och jag tycker mycket om huvudpersonerna i böckerna. Älskar även miljöbeskrivningarna, och jag tycker att författaren har en perfekt blandning av Sandhamn och Stockholm, nutid och dåtid, och kriminalfall och privatliv.

  Rekommende... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Viveca Sten