Dalskuggan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Åremorden (del 2)
Utgivningsdatum
2021-10-01
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137151090

Dalskuggan E-bok

(50 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-10-01

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Nominerad till Årets svenska deckarförfattare 2021!

Det är sportlov i Åre när ett illa tilltygat lik hittas en bit utanför byn. Offret har inga kända fiender och Årepolisen står rådlös. Hanna Ahlander är kvar på sitt vikariat men hoppas på en fast tjänst. Hennes kollega Daniel Lindskog slits mellan familjen och arbetet.

Samtidigt har en frikyrklig sekt fått starkt fäste i de isolerade byarna nära norska gränsen. Den unga Rebecka drömmer om att tjäna Gud som trofast pastorshustru, men hon blir mer och mer utsatt och isolerad. Ingen tar hennes parti och snart fruktar hon för sitt liv.

När nya hemligheter avslöjas börjar en allt mörkare historia nystas upp. Hanna och Daniel dras in i en komplicerad utredning som handlar om att överleva - till varje pris.

"Dalskuggan" är andra delen i Åremorden. En serie där Viveca Sten väver samman den storslagna naturen med starka karaktärer i rafflande mordgåtor som fullkomligt trollbinder läsaren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Dalskuggan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Massor med spänning
  -, 25 oktober 2022

  En bra och lagom komplex kriminalare, med bra driv i handlingen! Spännande med en ganska oväntad avslutning, utan ond bråd död, nästan en feelgood-avslutning, om man nu kan tala om det, i ett sådant sammanhang! Men, oavsett det, så kan jag rekommendera den! Hoppas snart på nya deckare i Åre-serien, för dom är som sagt bra!

 2. Same, same
  Frank, 26 december 2021

  Intrigen upprepar sig på alla fronter. Lite fantasilöst upprepande! Det är kallt i väst-jämtland på vintern och polisen har ett slitsamt jobb som tär på relationer. Frikyrkor är knäppa osv. Längtar inte efter uppföljaren

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 23 november 2021

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Dalskuggan är den andra boken i Viveca Stens nya serie Åremorden, som utspelar sig i Åre, till skillnad från hennes tidigare bokserie som utspelar sig i Sandhamn. Den första boken i den här nya serien heter Offermakaren. Jag tyckte om den boken, precis som jag har gjort med alla böckerna i Sandhamns-serien, och jag tyckte även om den här boken. Kommer absolut följa serien i framtiden. Lättläst, spännande, fina miljöer, bra karaktärer, och inte helt förutsägbar. Kan rekommenderas.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Viveca Sten