En helt vanlig familj (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Lundasviten (del 1)
Utgivningsdatum
2018-06-20
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137152462

En helt vanlig familj E-bok

(29 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2018-06-20

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hur långt skulle du gå för att skydda din familj? Och hur väl känner du egentligen dina barn?

De är en helt vanlig familj. Prästen Adam, juristen Ulrika och deras 19-åriga dotter Stella. De bor i en fin villaförort utanför Lund och på ytan tycks deras tillvaro perfekt. Men en dag raseras allt. Stella anklagas för mord och hamnar i häktet.

Kvar finns de förtvivlade föräldrarna som inte förstår vad som har hänt eller vad de ska ta sig till. De är båda beredda att göra allt för att hjälpa Stella, men frågan är bara om de egentligen känner sin dotter. Eller varandra.

I tre olika delar får vi följa fadern, modern och dottern, och bit för bit avslöjas sanningen om vad som egentligen hände.

Mattias Edvardsson har skrivit en oavlåtligt spännande roman som skildrar varje förälders mardröm. En helt vanlig familj handlar om tre människor som tror sig känna varandra men lever i olika världar. Och den fina linjen mellan rätt och fel, lögn och sanning. Den har redan sålts till 29 länder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En helt vanlig familj. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Långdragen
  Johanna, 1 december 2023

  Ganska seg bok. Spännande på slutet men inte alls innan. Förväntade mig mer

 2. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 25 juli 2018

  En helt vanlig familj av Mattias Edvardsson är helt klart en av årets bästa böcker.

  Man ska ju inte jämföra böcker med varandra, men ibland gör jag ju det ändå. Och på något sätt så tycker jag att den här boken påminner mig om boken Störst av allt av Malin Persson Giolito, som också är en helt fantastisk bok.

  Jag har läst en bok tidigare av Mattias Edvardsson, för ett och ett halvt år sedan, som heter En nästan sann historia. Den boken var också bra, men inte alls i närhet... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mattias Edvardsson