Gökungen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Fjällbacka-serien (del 11)
Utgivningsdatum
2022-09-12
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137152660

Gökungen E-bok

(19 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-09-12

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Camilla Läckberg är tillbaka i Fjällbacka! Två fruktansvärda händelser, utan synbart samband, skakar Fjällbacka. En känd fotograf hittas brutalt mördad i sin utställningslokal. Henning Bauer, prisad författare, drabbas av ett våldsamt dåd på den lilla ö där han håller till för att skriva den tionde delen i sin världsberömda romansvit. Patrik Hedström och kollegorna på Tanumshede polisstation kommer ingenvart med utredningen av fallen, samtidigt som Erica Falck gräver i ett tragiskt mord i 1980-talets Stockholm. Hon inser snart att det förflutnas trådar sträcker sig in i nutiden och att gamla synder lämnar långa skuggor efter sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Gökungen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 15 oktober 2022

  Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Boken Gökungen är den elfte boken i Camilla Läckbergs Fjällbacka-serie. Jag har läst alla dom tio tidigare, och tyckt om dom allihopa. Jag har även läst dom två böckerna i serien Fayes hämnd. Och dom två böckerna i serien om Vincent och Mina som hon har skrivit tillsammans med Henrik Fexeus. Och jag har verkligen tyckt om alla dom fjorton böckerna. Och den här boken blev inget undantag, för jag tyckte att även den var mycket bra. Som alltid, så var det aktuella o... Läs hela recensionen

 2. Lite alldaglig berättelse men med bra komplott
  Roger, 9 oktober 2022

  Själva storyn har en ibland lite väl alldaglig berättelse med floskler staplade ovanpå varandra. Men grundkomplotten är som alltid komplicerad och tar många vändningar. Gör det hela läsvärt.

 3. Gökungen
  Christine Rydberg, 28 september 2022

  Gillar verkligen Fjällbackamorden men denna var lite för förutsägbar. Så brukar inte böckerna vara. Hoppas på en uppföljare i alla fall! 😊

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Camilla Läckberg