En bur av guld (e-bok)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
fayes hämnd (del 1)
Utgivningsdatum
2019-04-11
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137152691

En bur av guld E-bok

(51 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-04-11

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Efter tio Fjällbackadeckare bryter Camilla Läckberg ny mark med en dramatisk berättelse om svek, upprättelse och hämnd. "En bur av guld" är en drabbande roman om en kvinna som blir bedragen och utnyttjad, men tar kontroll över sitt eget öde.

På ytan verkar Faye ha allt. En perfekt make, en älskad dotter och en lyxig lägenhet i den finaste delen av Stockholm. Men mörka minnen från uppväxten i Fjällbacka jagar henne och hon känner sig alltmer som en fånge i en gyllene bur. En gång var hon en stark kvinna med ambitioner, men för Jacks skull har hon gett upp allt.

När han sviker henne raseras hela Fayes värld. Plötsligt har hon ingenting alls. Först står hon handfallen, men sedan bestämmer hon sig för att ge igen och börjar planera en gruvlig hämnd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En bur av guld. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Slösa inte tid med att läsa denna bok
    Maggan J (Slite), 5 maj 2019

    En pigroman i modern tid. Handlingen och dess utvecklingen är banal och förutsägbar . Huvudkaraktärerna är endimensionella och för att sätta lite piff på denna tråkiga sopps så har berättelse onödiga inslag av dam-porr här och där. Gör inte historien bättre.

  2. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 11 april 2019

    Jag har läst alla dom tio böckerna i Fjällbacka-serien, som Camilla Läckberg har skrivit. Jag har tyckt mycket om dom alla, och allra bäst tyckte jag att den senaste boken var, Häxan. (Länkar till min recension av den boken, och i det inlägget finns även länkar till tidigare böcker).

    Men nu har jag läst den första boken, En bur av guld, i Camilla Läckbergs nya tvåboksserie, Fayes hämnd. Och den var verkligen helt annorlunda mot dom tidigare böckerna.

    Camilla Läckberg säger... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Camilla Läckberg