Krokodilväktaren (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
köpenhamnsserien (del 1)
Utgivningsdatum
2019-06-11
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Margareta Järnebrand
ISBN
9789137153315

Krokodilväktaren E-bok

(10 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-06-11

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Krokodilväktaren" är den första delen i den danska succéförfattaren Katrine Engbergs hyllade Köpenhamnsserie. En oavlåtligt spännande kriminalroman om svek, hämnd och övergivna barn.

En tidig morgon hittas en ung kvinna mördad i sin lägenhet. Det blir inledningen på en mardröm för alla i det slitna bostadshuset. Liksom för polisinspektörerna Jeppe Kørner och Anette Werner som får ta sig an fallet. Kvinnan har ett fått ett mönster ristat i ansiktet, och de vill snabbt hitta den skyldige innan vetskapen och paniken sprider sig. Men utredningen går trögt. Ända tills det visar sig att kvinnans hyresvärd håller på att skriva en deckare där mordet finns exakt återgivet. Vem kan ha läst den och låtit en grym fantasi bli verklighet?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Krokodilväktaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Standardiserad kriminalroman
  Joacim Lindbäck, 1 augusti 2022

  Standardiserat persongalleri av poliser, nyskild, ensamstående medelålders polisman med en historik av depressioner, en yngre energisk kvinnlig kollega med yttringar som den äldre polisen finner opassande.
  Finns bättre danska, norska och svenska kriminalromaner.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 4 juli 2019

  Krokodilväktaren är den danska författaren Katrine Engbergs debutroman som kom ut 2016. Sedan dess har hon utkommit med två böcker till, och en fjärde del i bokserien kommer i september.

  Men i Sverige har nu den första boken precis släppts. Och jag skulle ju tro att den boken gör succé även här i Sverige, precis som alla författarens böcker har gjort i Danmark.

  Jag tycker ofta mycket bra om danska (och norska) kriminalromaner. Och den här boken var verkligen inget undantag... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Katrine Engberg