Hör mig viska (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
palma (del 2)
Utgivningsdatum
2020-04-29
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137153469

Hör mig viska E-bok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-04-29

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Den fristående uppföljaren till Mons Kallentofts succéroman "Se mig falla". Tim Blanck är tillbaka i Palma, där hans sextonåriga dotter försvann en het augustinatt under en festresa. Han trodde att han äntligen fått visshet, att han fått reda på vad som hänt henne. Men spåren hade lett honom fel och allt börjar nu om igen. Kanske är hon vid liv, men vem är hon i så fall nu? När fallet uppmärksammas på femårsdagen av försvinnandet får han nya ledtrådar i sitt sökande. De för honom från Mallorca till fastlandet, in i en hänsynslös värld av handel med människoliv. Han dras allt djupare ner i sitt eget mörker, och trots att han anar att han blivit en bricka i ett mycket större spel är han beredd att offra allt för att hitta sin dotter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hör mig viska. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 6 maj 2020

    Jag har läst det mesta som författaren Mons Kallentoft har skrivit. Dom tolv böckerna om Malin Fors som han har skrivit ensam. Och dom sex böckerna om Zack Herry som han har skrivit tillsammans med först Markus Lutteman och sen Anna Karolina. Tycker båda serierna är mycket, mycket bra.

    Och för ett år sedan så utkom han med den helt fristående boken Se mig falla, som utspelar sig bland annat i Palma på Mallorca. Jag trodde då att det bara skulle bli en enda bok om Tim Blanck och dom ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mons Kallentoft