Mitt bästa år : en bullet journal för att må bättre (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2020-12-09
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Ljungdahl Holst, Sara (form)
Illustratör/Fotograf
Sara Ljungdahl Holst
Dimensioner
217 x 154 x 23 mm
Vikt
557 g
SAB
Dok
ISBN
9789137153834

Mitt bästa år : en bullet journal för att må bättre

(54 röster)  |   Läs 9 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-12-09
211
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Mitt bästa år" är en bullet journal där grunden redan är gjord av Therése Lindgren - det är bara för dig att fylla i! En vackert illustrerad kalender som vill hjälpa dig att få ordning på ditt liv och må bättre på alla plan. Skriv ner drömmar och mål, fyll i sömnloggar och moodtrackers. Upptäck en kreativ, uppstyrd och avkopplande metod för att strukturera dina veckor, skapa nya rutiner och helt enkelt ta hand om dig själv.

Boken har en speciell bindning med öppen rygg vilket gör att den faller ut bättre och är lättare att skriva i.

"Ända sedan jag först hörde talas om fenomenet bullet journaling har jag velat hitta en fin, inspirerande och användbar bullet journal där ramverket redan är gjort. Det man vill ägna sig åt är ju den roliga delen - att färglägga, fylla i, planera och organisera! Till slut bestämde jag mig för att ta saken i egna händer och skapa en egen."

Therése Lindgren
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mitt bästa år : en bullet journal för att må bättre
 2. +
 3. Perfectly imperfect : en bullet journal för kreativitet & välmående

De som köpt den här boken har ofta också köpt Perfectly imperfect : en bullet journal för kre... av Sanna Sporrong (inbunden).

Köp båda 2 för 400 kr

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Mitt bästa år : en bullet journal för att må bättre. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Toppen!
  JG, 6 september 2023

  Jättebra! Rekommenderar till alla som vill ha ordning och tycker om att planera dagarna. Skapar lugn och struktur. Väldigt kreativ.

 2. Jag ÄLSKAR den!
  Lisa Weseth, 21 oktober 2021

  Jag köpte nu denna för andra gången då mitt första exemplar börjar nå sitt slut. Det är roligt och enkelt att fylla i boken och den ger mig en bra översikt över mina planer samtidigt som den ger många bra tips för eftertanke och ökat välmående. Extra bra passar den för personer (som mig själv) som gärna vill hålla på med bullet journaling men som varken är särskilt bra på att rita eller har fantasi för att komma på ett bra upplägg. I den här boken är grundjobbet redan gjort och det krävs "lag... Läs hela recensionen

 3. Söt men opraktisk
  Hanna (Knivsta), 9 juni 2021

  Väldigt gullig design som verkligen tilltalar mig, men själva boken är opraktisk. Antingen vill jag ha en bullet journal anpassad efter mina egna behov. Då är den här alltför uppstyrd med listor och trackers som inte passar alls och som jag bara hoppar över, med många halvtomma eller tomma sidor som följd. Eller så vill jag ha en klassisk planeringskalender där datum och veckodagar redan är ifyllt. Där brukar det ibland också finnas sidor som man fritt kan disponera för listor om vad som måst... Läs hela recensionen

 4. Toppen!
  Helena, 10 februari 2021

  Väldigt skönt att tracka sitt mående och planera i. Skulle kanske, enligt min mening behöva lite redigering för att skapa mer realistiska vardagsmål. Känns svårt att hinna 1timme promenad, 5 min djupandning, 7 sidor i en bra bok, 8timmar sömn OCH 9 minuter vila varje timme. Skulle också önska utrymme att fylla i sin egen self care-dag, hur den ser ut och inte just söndag! Annars kanon

 5. För mycket gjort, för lite plats för egna design
  Denise, 4 februari 2021

  Jag vet att boken är framtagen just för den som inte är så kreativt men jag hade önskad att det fanns mer plats för egna design men det är nästan omöjligt då det är samma tema genom hela boken. Men för den som "bara" vill fixa en egen liten kalender med några trackers kanske så är den perfekt :) Men jag hade önskad att det fanns mer utrymme för egen tema och design. Jag är inte särskilt bra på att måla och designa men jag gillar inte riktigt att det är samma tema genom hela boken :/ Annars är... Läs hela recensionen

 6. Missvisande namn
  Angelica, 15 januari 2021

  För mig är det fina med en bullet journal att den är helt anpassningsbar. Tanken med denna bok/kalender är bra, jag kan känna igen mig i att man inte alltid har lust eller orkar göra allting själv.

  Till viss del är denna kalender också anpassningsbar, men samtidigt är den väldigt begränsad. Det blir lätt lite tomrum de månader då veckan/månaden inte börjar på en måndag eller slutar på en söndag. Bra med olika trackers men jag önskar att det fanns ett bättre sätt att göra det på. Att... Läs hela recensionen

 7. Ogenomtänkt upplägg
  Linda L, 13 januari 2021

  Trevlig i sin helhet, men opraktiskt och ogenomtänkt att trackers och alla specialsidor är blandade med veckosidorna. Svårt att hitta och hålla reda på att fylla i trackers som sträcker sig över lång tid när de är lite var som i boken. Hade varit bättre om alla trackers o liknande satt först eller sist.

 8. Idol
  Marlene Cederqvist, 29 december 2020

  Köpte den till dottern i julklapp då hon slaviskt följer Therese Lindgren på alla sociala medier och på hennes önskelista fanns den nästan högst upp. Den är perfekt för nu kan dottern, som själv har försökt skapa en egen, bara börja använda en färdig bok.

 9. Helt ok
  J, 27 december 2020

  Helt ok men början var alldeles för lång så hade hellre sett att den delen var för sig så man hade kunnat plocka bort den från boken som man vill kunna ha med sig, nu blev den onödigt tjock när den sitter fast.

Visa alla 9 recensioner

Fler böcker av Therése Lindgren