Våroffer (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Årstidskvartetten (del 4)
Utgivningsdatum
2020-03-30
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137153865
Våroffer (e-bok)

Våroffer E-bok

(10 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-03-30

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Den sista fristående delen i Anders de la Mottes hyllade årstidskvartett. De tidigare delarna har alla nominerats till Deckarakademins pris för bästa svenska kriminalroman. Valborgsnatten 1986 mördas en sextonårig flicka under ritualliknande former i skogen intill ett skånskt slott. Hennes styvbror döms för dådet, och kort därefter försvinner hela familjen spårlöst. Våren 2019 flyttar läkaren Thea Lind in på slottet. Efter att ha gjort ett märkligt fynd i en uråldrig ek ökar hennes fascination för den gamla tragedin. I takt med att hon upptäcker likheter mellan flickans uppväxt och sitt eget såriga förflutna, blir hon alltmer övertygad om att sanningen om mordet aldrig kommit fram. Och att våren 1986 kanske krävt flera offer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Våroffer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 8 april 2020

    Anders de la Motte tillhör verkligen en av mina absoluta favoritförfattare. Vintereld är hans nionde bok, och jag har läst dom allihopa. Först ut är trilogin Geim, Buzz, och Bubble. Sedan duon MemoRandom och UltiMatum. Och så dom fyra böckerna i Årstidskvartetten: Slutet på sommaren, Höstdåd, Vintereld, och så den här, Våroffer. Jag har verkligen tyckt om alla författarens nio böcker, och alla har fått höga betyg av mig.

    Även om jag har gillat alla Anders de la Mottes böcker, så är ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anders De La Motte