Hasse Alfredson : en sån där farbror som ritar och berättar (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (13.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-02-11
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137154213

Hasse Alfredson : en sån där farbror som ritar och berättar E-bok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-02-11

Styckköp

64
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Den stora biografin om Hasse Alfredson. Skriven av Kalle Lind, känd från radio, tv och podden Snedtänkt, där han granskat stort, smått och jättelitet i den svenska underhållningens historia. Nu tar han sig an en av de allra största och skildrar Hasse Alfredsons resa från barndomen i Helsingborg, via spexande i Lund, anställning på Radiotjänst till samarbetet med Tage och skapandet av AB Svenska Ord. Genom revyer, filmer, böcker, upptåg och allehanda muntrationer som kom att inreda folkhemmet med färg och humor. Men här tecknas också en annan bild, den av en man som inte alltid litade på sin egen förmåga att vara enastående underhållande. En som aldrig blev nostalgisk över sina egna bedrifter, men väl över de människor han förlorat.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hasse Alfredson : en sån där farbror som ritar och berättar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Strålande kulturbok om en allvarlig person
    Svante Thorsell, 2 mars 2021

    Insatt, påläst och väl knådad biografi om en av de största kulturpersonligheterna i vårt land. Här är LIndeman, men också den deprimerade och grubblande Hasse.

Visa alla 1 recensioner